reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko ja myślę że za tydzień już sie powinno zacząć coś dziać, u mnie jak na razie objawy ustąpiły zostały tylko bolące cycki ale da się wytrzymać

U mnie też strasznie zimno dzisiaj ja chyba niuni mojej wyciągnę zimową kurteczkę już, a jutro wybiere sie z nią po kozaczki

reklama
Asitko ogólnie jest tak, że owu może wystąpić od 3 dni przed skokiem do jednego dnia po skoku, więc te dni mogą być płodne ale ważniejsze jest, że serduszkowaliście przed skokiem i w dniu skoku. Bo chyba rzadko się zdarza owu po skoku, po prostu ta metoda obserwacji uwzględnia to ale chyba bardziej ze względu na kobietki, które nie chcą zajść w ciążę, dla ich większej pewności

Asita kochana, nad inseminacją to Ty możesz myśleć jak w końcu zrobicie sobie wszystkie badania i Ty i mąż. Nie masz co się załamywać jeszcze, bo nawet pół roku się jeszcze nie staracie. Przy inseminacji też jest małe prawdopodobieństwo zajści w ciążę od razu po pierwszej, zazwyczaj skuteczna jest trzecia, a zobacz że podczas inseminacji plemniczki podane są już tam gdzie trzebe i kiedy trzeba a i tak się nie udaje więc proszę Cię uzbrój się w cierpliwość a na pewno zaskoczysz :) Rzadko komu się udaje zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań.

nie wiem dlaczego, ale czuję, że się nie udało, zastanawiam się nad inseminacją :confused:

Asist kochana w ciążę to nie jest tak łatwo zajść jak sie wydaje , trzeba być dobrej myśli cieszyć sie seksem , i wierzyć że sie udało :-) a wy sie kochana krótko staracie zobaczysz że będzie dobrze i niedługo zobaczysz na teście II piękne kreseczki . Trzymam mocno kciuki za was&&&&&&&&&&&&&&&

Mi się też wydaje Asita, że za szybko się załamujesz... Skoro Ty myślisz nad inseminacją to wszystkie albo prawie wszystkie powinnyśmy już dawno nad tym myśleć (ja może dopiero za 3 cykle, bo staraliśmy się 3 cykle dopiero, ale popatrz jak długo ludzie sie starają i się nie poddają). Nie możesz mieć takiego podejścia bo nam tu zwariujesz... nic co piękne nie przychodzi łatwo. Poza tym z takim podejściem i nastawieniem, że musi być już, zaraz, obniżasz sama swoje szanse.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry