reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
czarnooka a ja myślę że spacjalnie tak mówisz i sobie wkręcasz @ aby potem być milej zaskoczona, dobrze wiesz że mamy rację i skoro temp wysoko to dobry znak i czas na test :tak:
może wspominisz moje słowa za dzień dwa :cool2:

Czarnooka po ciuchu trzymam kciuki i dmucham na tempkę żeby nie spadła :tak::tak::tak:

Myniu co to jest za załamywanie się????? he???? moja koleżanka zaszła w ciąże właśnie jak była chora :tak::tak::tak: także dobrze będzie :tak::tak::tak:

Właśnie kupiłam zioła ojca Sroki i będę sobie zapodawać od tego cyklu jak je już dostanę, może do piątku się wyrobią :-D

Ostatnia edycja:
Tylko ostatnio jak się rozchorowałam tuz przed wyjazdem do S to owu mi się przesunęła, a cykl zrobił się 60 dniowy... Tak jak już pisałam, można iść na zywioł jak się jest cały czas razem... ehhh
no dobra
Własnie była u mnie koleżanka z dwumiesięcznym brzdącem, trzymałam go na rękach a on zawzięcie szukał czegoś w moim dekolcie i tak śmiesznie rył noskiem:) Jakie to cudo :) Jak ja bym chciała tak tulić swoje małe szczęście

reklama
Ja to mam kontakt z dziećmi na co dzień zerowy. W rodzinie nie mam dzieci, w ogóle mam małą rodzinę. Wśród koleżanek takich bliskich jakoś też za dużo nie mam. Dlatego dla mnie to duże przeżycie poobcować z takim maluchem i poobserwować jak się zachowuje, jaki jest śmieszny i kochany :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry