reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej kobietki :)

Czarnooka piękny wkresik :)

Myniu kochana dużo czosnku świezego najlepiej na łyżeczce z cukrem i do buźki popić sokiem pomidorowym, wycisnąć sok z cutryny i wypić nie dolewać do herbaty bo wit C sie rozpuszcza w temp 40 stopni i mówi Ci jutro będzie Ci lepiej :)

a mnie dzisiaj coś w brzuszku kuje pewnie wiązadła

Ostatnia edycja:
ja trochę pracuję i trochę udaję, że pracuje, ale mam takiego nygusa, że nawet udawać mi się nie chce :no:

najchętniej to bym się położyła i spała, ale jak przyjdę do domu to już mi się spać nie chce

no zrobię sobie kurację jakąś czosnkową...cytryna chyba nie zadziała bo kiedyś sobie robiłam niezależnie od choroby taką kurację cytrynowa oczyszczającą z toksyn, że pierwsze dwa dni piłam sok z 3 cytryn, potem 2 dni z 6, potem dwa dni z 9 i dwa dni z 12 i miało to dojść do 15 i potem schodzić w dół powoli znowu ale ja 7 dnia takiego picia się rozchorowałam na zapalenie płuc więc cytrynka jakoś nie zadziałała.
Ja mam jeszcze półtorej godziny w pracy... a dziś czas mi się wlecze bo nie mam nic do roboty... Popijam sobie fervex malinowy (jakaś nowość chyba :-)) I zastanawiam się co na obiadek upichcić... dziś mam taki humor, że nie musi być zdrowe, byle było pyyyyyyyyyyyszne :)

reklama
Ja wczoraj zrobiłam pyszną lasagnę z mięsem, cukinią, pieczarkami i papryką. I na dzisiaj mamy drugie pół więc szczęśliwie nic nie muszę robić, a na jutro już mam zakupione patisony i będę je smażyć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry