Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myniu kochana dużo czosnku świezego najlepiej na łyżeczce z cukrem i do buźki popić sokiem pomidorowym, wycisnąć sok z cutryny i wypić nie dolewać do herbaty bo wit C sie rozpuszcza w temp 40 stopni i mówi Ci jutro będzie Ci lepiej
a mnie dzisiaj coś w brzuszku kuje pewnie wiązadła
no zrobię sobie kurację jakąś czosnkową...cytryna chyba nie zadziała bo kiedyś sobie robiłam niezależnie od choroby taką kurację cytrynowa oczyszczającą z toksyn, że pierwsze dwa dni piłam sok z 3 cytryn, potem 2 dni z 6, potem dwa dni z 9 i dwa dni z 12 i miało to dojść do 15 i potem schodzić w dół powoli znowu ale ja 7 dnia takiego picia się rozchorowałam na zapalenie płuc więc cytrynka jakoś nie zadziałała.
Ja mam jeszcze półtorej godziny w pracy... a dziś czas mi się wlecze bo nie mam nic do roboty... Popijam sobie fervex malinowy (jakaś nowość chyba :-)) I zastanawiam się co na obiadek upichcić... dziś mam taki humor, że nie musi być zdrowe, byle było pyyyyyyyyyyyszne
Ja wczoraj zrobiłam pyszną lasagnę z mięsem, cukinią, pieczarkami i papryką. I na dzisiaj mamy drugie pół więc szczęśliwie nic nie muszę robić, a na jutro już mam zakupione patisony i będę je smażyć