reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu tak trzymaj, pozytywne myślenie i duuużo medykamentów i będzie dobrze.
Ja oczywiście zaraziłam męża i jak mi już wszystko przechodzi, to on właśnie zaczyna, mam teraz wyrzuty sumienia.

Witam wszystkie dziewczynki z rańca dopiero teraz mogłam Was doczytać :-D
Czarnooka ja Ci życzę takiego cyklu bezowulacyjnego jak u Margotki i żeby oczywiście tak samo się zakończył :tak:
Myniu Ty się kochana kuruj co byś miała siły dzidze zrobić :tak: zdrówka życzę, jak chcesz to możesz przesłać poczta mi Twoją chorobę :tak::-D
Domikcw jak ja Ci zazdroszczę, że Ty już mebelki kupujesz dla Lenki, ja tez bym chciała :tak::-)
Agnieszko mam nadzieje, ze z małą będzie wszystko OK i uszko przestanie poleć i powikłań nie będzie :tak::-D
Bzibziok wiem, że jak Ty się pojawiasz opowiadasz nam o takich pysznościach, że każdemu ślinka cieknie :-D nie martw się ja w ciągu 6 lat jak zamieszkałam z mężem przytyłam 30kg :szok: i nie mogę zrzucić :no::wściekła/y:
Laluś życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Nie pamiętam komu miałam jeszcze napisać więc przepraszam i pozdrawiam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień :tak:

hej kobietki my juz po wizycie u lekarz i z małej uszkiem wszystko k pan doktor obejrzał oby dwa uszka bardzo dokładnie i powiedział że on tam nic nie widzi i prawdopodobnie podczas mycia głowy woda jej się gdzieś tam dostał i teraz tam jej na coś uwiera, antybiotyku nie dostała mam jej dawać dalej ten dicortneff do niedzieli

a ja mam dalej takie dziwne kłucia z lewej strony brzucha takie uczucie
jak ktoś by mnie tak szybko szpilką ukuł i tak co jakiś czas

dzisiaj jak szłam do samochodu to poczułam tak jak by mi się dzidzia w brzuchu przekręciła na drugi bok :)

Oj dziewuszki przytyć to łatwo a schudnąć masakra... no ale nie każdy kto nie nosi rozmiaru 36 od razu ma wielką pupę :) Pupa w każdym rozmiarze może być fajna, to chyba zależy od budowy i proporcji :) Ja np jak na swoją figurę mam pupę płaską (co nie oznacza, że nie jest szeroka:-D) i jakbym schudła pewnie wcale bym jej nie miała:) Ale właśnie podobają mi się takie okrąglutkie, kobiece pupcie :P
Asitko nic Ci nie wysyłam:P no chyba, że tę paczkę z II czerwoniutkimi... wiesz czym :)

A gdzie Isis i Margotka? I Różniczka?

Ja nawet przy rozmiarze 36 miałam sporą pupę i szerokie biodra, a teraz to już w ogóle się w mojej figurze pupa wyróżnia...
Myniu, a na kiedy będą gotowe II????
bo ja już się nie mogę doczekać....

Ostatnia edycja:
Myniu ja też zamawiam te II :-D
Któraś laleczka pytała jak smak ziółek. Powiem wam,że nie są takie złe w smaku. Nie są gorzkie takie odrobinkę mdłe bo tam rumianek jest ale na szklankę sypie się małą płaską łyżeczkę ziółek więc spokojnie można wypić. Ja coś czuje,że u mnie owulka późno będzie w tym cyklu chyba...:tak:

Bzibzioczku Ty zamawiałaś na Mikołaja :P no chyba, że chcesz wcześniej te bez brokatu... :)
Sailorka pamiętam i o Tobie :)

Wiecie co... aż się boję, że tak wszystkim naobiecywałam, jeszcze mnie zamkną jak tego od Amber Gold :P hihi
No ale staram się z całych sił :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry