reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja tylko chciałam Wam napisać, że wczoraj byłam u gina, pęcherzyk dominujący jest, ale na razie dość mały tzn. 13 mm miał wczoraj, więc najprawdopodobniej ma pęknąć w sobotę więc czekają nas w najbliższym czasie intensywne staranka;-) w poniedziałek idę jeszcze raz zobaczyć czy faktycznie owu była...
Niestety humor mi nie dopisuje ostatnio i mam straszne chwile zwątpienia czy to w ogóle ma jakiś sens...w związku z czym odzywam się mało, ale cały czas Was czytam i trzymam kciuki!
Pozdrawiam Was dziewczyny!

Różniczko powodzenia w tym cyklu! Dobrze, że pęcherzyk rośnie więc do dzieła w weekend i trzymam kciuki, żeby pękł wtedy kiedy trzeba:tak:

ale miałam dzień...nogi mi do tylka wchodzą. najpierw kurs z mężem po łóżeczko komodę i regalik dla dzidzi. wybraliśmy i zamówiliśmy. do domu dotarłam tylko z przewijakiem i materacem wiec nacieszyc się widokiem nie moe. może w środe przyjda.
no a potem kurs z mamuską bo meble do kuchni wybierała. oooo juz nie mam siły z nią jeździc:-D
MARGOTKA, NOELLE jak się czujecie?

a nasza Die Perle to zapiła na tym oktoberfescie??:confused:

Domik fajnie, że już macie mebelki zamówione :) Jak masz ochotę to pochwal się oczywiście zdjęciem jak już urządzicie pokoik dla Lenki :)
Co do Die_Perle to widziałam u niej na profilu, że się loguje natomiast nie wiem dlaczego nic do nas już nie pisze :( Zamilkła tak nagle i koniec

WItajcie
Jakos mama bardzo mało czasu na pisanie ale czytam was codziennie.
Co u mnie-hmmm moze najpierw
-to ze moj synek mial slubowanie pierwszoklasisty-taka mala uroczystosc -ale mozna juz powiedziec ze wział slub ze szkoła-tak spiewali w piosence
- mnie jakies przeziebienie lamie, ale ja sie nie dam-herbata z miodem i pigwa, syrop z cebuli i kanapka z czosnkiem-az wspolczuje mezowi jak przyjdzie po 22 z pracy-taki piekny bezie ode mnie zapaszek :))

Line gratulacje dla synka, to teraz już poważna sprawa ze szkołą :) A Tobie dużo zdrówka i nie przejmuj się zapaszkiem, mąż zrozumie że zdrowie jest najważniejsze :)

hej kochane!
ja tylko na chwile,bo zaraz do pracy jade:/
domikcw ja sie czuje tak,ze lepiej nie mowic jak. Od tygodnia mam takie wymioty ,ze te z początku ciazy wydają sie byc przyjemnościa. Absurd jakis:/ Poza tym chodze do pracy,za co mam ochote strzelic sobie w łep:/

Co u Was?

Noelle kobieto Ty idź na zwolnienie bo się wykończysz... Współczuję rzyganka, ja narazie mam tylko mdłości i mam nadzieję że tak zostanie.

hej dziewczynki ;)
ja juz w pracy dzisiaj mialam taka ochote na sledzia ze musialam se kupic ;)
Agnieszko biedactwo Ty moje kochane ;* oby z córcia bylo oki malenstwo biedne ;(
Kinga chcialabym by to byla ciąża ale wiem ze to nie jest ciąża. juz raz tak mialam ze @ mi sie spoznil 2 tygodnie wiec nie ma co się nakrecac. zreszta patrzac na moj wykres ja tam nie widzialam owulacji...
Wiem ze to przez smierc tesciowej i ten ogromny stres i bol ktory we mnie siedzi powoduje takie opoznienia ;(
tak bardzo chcialabym gdzies z mezem wyjechac . 2 dni opoznienia @ to jeszcze nie ma powodu do paniki ;)

zreszta ja nie mam zadnych objawow ciazy ;)

Czarnooka ja już nic Ci nie mówię - brak @, ochota na śledzie :-D Ale już nic nie mówię, nie nakręcam tylko trzymam zaciskam nadal kciuki :)

Witajcie z rana :) Czarnooka no rób teściora :-) U mnie ładna pogoda a ja w domu siedzę na antybiotyku:-(

Laluś kuruj się :)

hej kobietki my juz po wizycie u lekarz i z małej uszkiem wszystko k pan doktor obejrzał oby dwa uszka bardzo dokładnie i powiedział że on tam nic nie widzi i prawdopodobnie podczas mycia głowy woda jej się gdzieś tam dostał i teraz tam jej na coś uwiera, antybiotyku nie dostała mam jej dawać dalej ten dicortneff do niedzieli

a ja mam dalej takie dziwne kłucia z lewej strony brzucha takie uczucie
jak ktoś by mnie tak szybko szpilką ukuł i tak co jakiś czas

dzisiaj jak szłam do samochodu to poczułam tak jak by mi się dzidzia w brzuchu przekręciła na drugi bok :)

Aga
to dobrze, że z Domi wszystko ok i że nic poważnego się tam nie dzieje :) A dzidzia to teraz sobie tam u Ciebie pływa swobodnie póki ma miejsce :)

Myniu jak tam? Zegar już odlicza godziny do spotkania z S? Jak tam Twoje zdrówko?
Ja jestem i Was czytam tylko nie zawsze mam czas napisać, odpisać bo mam dużo pracy teraz oczywiście przed urlopem milion mega pilnych spraw...
Agacynda jak kociak? Mam nadzieję, że lepiej :)
Isis gdzie jesteś? Jak mdłości?
Asitko Tobie również miłego dnia :) Jeszcze tylko kilka dni do badania męża - trzymam kciuki :)

reklama
margotka miałaś cykl bezowulacyjny???? masz wykres aby pokazać? bede wdzieczna

Kinga jak byłam u ginka w 16dc to stwierdził, że owulacji nie było jeszcze i nie będzie bo są bardzo małe pęcherzyki, poza tym nie miałam wgl śluzu płodnego i ciągle tak dziewczynom mówiłam więc one teraz dlatego tak się z tego śmieją, bo się też zarzekałam że na pewno nie jestem w ciąży :-)
A to mój wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl

nie wygląda ten wykres na bezowulacyjny wogóle. ciekawe bardzo. ładny skok był i wzrost temperatury... no dziwne bardzo :sorry:

to bardziej u czarnookiej i u mnie wygląda że to bezowulacyjny heh :\

sailor no też się zdziwiłam i to mocno dziś rano jak zobaczyłam, szok! moje pierwsza taka wysoka tempka w wtym cyklu hahahahaha bałam się że 36,5 to max :rofl2: powalone

reklama
Myniu bo ja trzymam za Ciebie tak mocno kciukasy, żeby Wam się udało teraz dzidzi zrobić że nawet tą Twoją chorobę mogę przejąć, ale II kreseczki też mi możesz przesłać :tak:

Margotko powiem Ci, ze strasznie się boje badania mojego męża, ja chyba bardziej niż on, przynajmniej po nim nic nie widać :no:

Ja wczoraj zamówiłam na allegro to zioła ojca sroki nr 3 i dzisiaj mi je wysłali mam nadzieję, że dojdą do jutra :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry