reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko rozumiem, że się obawiasz ale na pewno wszystko będzie ok :) Ja też się bałam, ale nawet jak coś wyjdzie nie tak - w co wątpię - to mąż przejdzie kurację poprawiającą jakoś nasienia i będzie git :)

reklama
SAILOR ten skok teraz to nie jest owulacyjny na pewno bo szyjka zamknieta i robiłam testy owu negatywne wychodziły już nawet na wykresie nie dodawałam bo po co... i tak wiem że nic z tego. powaliło ten wykres bardziej niż mogło :/
a serduszka jakieś tam były... jak co miesiac

Margotko dziękuje za wsparcie :******
Myniu ja to bym się cieszyła, ale przez całą ciąże bym się obawiała o dzidzię, żeby jej się tam nic nie stało złego
Jeszcze 4h pracy :-(

Ja też bym się obawiała... Ja już się obawiam tego mojego częstego chorowania... w ciąży bym nie mogła brać antybiotów a tylko raz w życiu udało mi się wyleczyć bez antybiotów...

hej dziewczyny

sorry że się tak nie udzielam ale po pierwsze odpoczywam ile się da, trochę pracuję po za tym Fifek potrzebuje teraz naszej uwagi 3 razy więcej bo problemy z ciąża się na nim odbiły i mieliśmy z nim trochę problemów i też musiał odreagować stresy.

U mnie już jest ok choć muszę się oszczędzać leki w tyg będą odstawione no i wizyta w środę może bąbel pokaże co ma między nóżkami i mam nadzieję, że nic tam mu nie dynda :laugh2:

Trzymam mocno za Wasze staranka kciuki i przesyłam fluidki}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

reklama
hihih a ja juz jestem w domu ;)
puscili mnie wczesniej bo kumpela nadrabia godziny kiedy jej nie bylo ;)
wpadlam do domu nastawilam pranie , wstawilam zupke bedzie pomidorowka mniam ;) ladna pogoda to moze umyje okna :D popracuje troche to i @ zawita :D:D mam taki dobry humor ze nie radze nikomu mi go zepsuc :D:D

Lalus tesciora nie zrobie bo nie chce patrzec na I kreche :D zreszta musialabym isc do apteki a mam lenia ;)( jesli chodzi o pojscie po test )

zreszta jutro ide do ginka z wynikami meza w koncu !! zobaczymy co powie. jak bedzie mi sie chcialo to moze przy okazji mnie zbada czy wszystko ok ;)

Kinga patrze na twoj wykres i zastanawiam sie co twoja tempka brała albo co pila :D bo moja to chyba dostala puzonem w d.... ;) bo jest ni w d.. ni w oko :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry