reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko mi na serduszkowanie zawsze starczy sił:) chyba że miałabym 40 st gorączki :)
Ciesz się boboseksem kochana a nie sił brak :) Sił będzie Ci brak jak będziesz pieluchę za pieluchą zmieniać a w międzyczasie będziesz miała obgryzanego małymi dziąsełkami cycuszka :)
Faceci od grzejników jeszcze się nie zjawili... mieli chodzić między 17 a 22...

reklama
hej dziewczyny czy moge do was dolaczyc w prawdzie jeszcze mi nie wolno zajsc w ciaze ale mysle ze wytrzymam chociaz 2 miesiace (mam nadzieje) o staranka chociaz bardzo bym juz chciala jestem po dwoch cc jedno rozwiazanie pomyslnie 4 i pol roku temu no ale 3 miesiace temu urodzilam w 26 tygodniu i niestety moj syneczek po 13 dniach walki odszedl i stad u mnie ten termin oczekiwan na kolejne starania...

ale stukacie w tą klawiaturkę:P ale doczytałam.
dziś była piękna pogoda i leniuchowałam w ogrodzie. brzuszek dziś pobolewa więc się oszczędzam i już leżę.

jak już coś sklece z pokoikiem to pokażę ale to komplet nie będzie bo najpierw chcę miec dziecko w sypialni zeby nie latac. a jak przyjdzie czas to i popedzi do swojej willi:-D
MYNIA wielkimi krokami Ci się zbliża wyjazd:) super. chwila relaksu wskazana.
CZARNOOKA, KINGA trzymam mocno kciuki za szybujące temperaturki. oby to było to co wszystkie pragniemy zobaczyc:*
SAILOR dobrze, że ziółka nie są okropieństwem do przełknięcia. jak się modlisz za dziewczyny zeby zafasolkowały to ja w imieniu ciężarówek prosze o ''zdrowaskę'' za szybkie porody:)
ASITA zobaczysz badania przejdą i będzie wszystko ok:) musi byc dobrze
MARGOTKA a kiedy masz następna wizytę??
NOELLE a Ty się na zwolnienie nie wybierasz z takimi wymiotami?? wykonczysz się kobieto! dbaj tam o Was:*
BZIBZIOK oooo zjadłaś beze mnie:P za karę zrobisz ciężarnej placki ziemniaczane:P
ROŻNICZKO trzeba byc dobrej myśli i nie łam się:* cyce i głowa do góry i idziemy przez życie:)
LALUŚ udanego boboseksiku:P
AGACYNDA a jak maleństwo?? weterynarz coś zaradził??
ISIS puk puk a Ty co tam??

jak komuś nie odpisałam to sorki:( ale wiecej nie pamiętam:( buziaki:*

Domi mam pytanie czy Ty miałaś takie kłucia w dolnej części brzucha akie ukłucia szpilka bo mnie męczy to od kilku dni i tak się zastanawiam czy to nie wiązadła

Ostatnia edycja:
Witaj Mareczko, strasznie mi przykro z powodu tego co przeszłaś. Mam nadzieję, że jak będziesz z nami będziesz się częściej uśmiechać i oczywiście szybciutko zafasolkujesz jak tylko będzie to możliwe :)
Domiczku jak ta twoja ciąża prędziutko mija :)

Ostatnia edycja:
Mynia aż mi się humor poprawił jak przeczytałam Twojego posta:-D Bardziej mi brakuje sił psychicznych niż fizycznych :-)dlatego nie chciałam zamulać.
Ja sobie robię ciepłe mleko z miodem jak mnie coś łapie i pod kołdrę z termoforkiem (albo wcześniej jeszcze gorąca kąpiel) i dużo piję. Powinno pomóc:tak:
Marka witaj! Dwa miesiące szybko zlecą! Trzymam kciuki! Nie potrafię sobie nawet wyobrazić co przeszliście...
Domik koniecznie daj zdjęcia, bo ja uwielbiam takie rzeczy oglądać:tak:
Agnieszko ja niestety Ci nie pomogę:-(
Miłego wieczoru dziewczyny! Do jutra!

Ostatnia edycja:
Hej!
No skoro już domikcw wspomniała o jedzeniu, to muszę się przyznać że na jutro mam w planie placki ziemniaczano cukiniowe, jest to moje ostatnie odkrycie i tak nam zasmakowało, że mam ochotę jeszcze raz:) Więc zapraszam jutro do mnie na placki, żeby nie było że tylko ciężarną:-D
Witaj Marka!!!bardzo współczuję tych strasznych przeżyć, ale nie martw się teraz już będzie tylko lepiej.
Jak Myniu kuracja??
Ja właśnie obciągnęłam gigantyczny kubek herbaty z miodkiem i cytrynką, siedzę pod kołdrą i staram się czytać książkę...ale jakoś zamiast czytać cały czas sprawdzam czy czegoś nie na pisałyście. Albo patrzę na coś w necie:)
No ale nic biorę się za książkę.
Miłego wieczoru!

MARKA zapalam światełko dla Twojego anioleczka
[*] trzymaj się. i witamy w Naszym gronie:)
AGNIESZKA ja też miałam i czasem dalej mam takie klócia jakby mi ktoś igłę albo nóż wbijał w brzuch. czasem z boku a czasem po środku. to chyba więzadła się rościągaja i jakoś tak szystko boli. a nospę zażyj to przestanie bolec i odpocznij. mi pomagało:*
MYNIA oj a mi dopiero jak leci. nie chcę tak szybko:( chce się cieszyc brzusiem a poza tym bardzo boję się porodu...:( na samą myśl łzy same płyna....
ROŻNICZKA też uwielbiam oglądac te rzeczy. w domu czsem otwieram szuflady z ubrankami i gapię się na nie jak głupia:P

reklama
Marka witamy Cie serdecznie ;)

dziewczynki masakra teść wrócił do domu i przywiózł 2 koszyki grzybów ;) dopiero skończyłam oporządzać je masakra :D:D to mi nadał roboty ;)
padam na twarz normalnie a jeszcze musze wziasc kapiel :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry