Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie
moj maz wrocil dzisiaj z pracy o 4 nad ranem porazka;( aleee byl z tego pozytek bo zachcialo mu sie seksiku mowie ze skoro @ jeszcze nie ma to dobrze trafil^^
uciekam do pracy buziaki :* odezwe sie po pracy milego dzioneczka.
Hej. U mnie wczoraj nie było bono-seksów Bo mój mężulek poszedł spać... A już nie chciałam Go budzić bo dziś poszedł na 8 do pracy i wróci jutro o 8 rano... więc bobo-seksy jutro rano jak coś. I tempka poszła w górę
Witam dziewczynki z rana dzisiaj tez się zapowiada piękna pogoda a więc życzę wszystkim miłego dnia :* Marka tulę Cię kochana () zaplam światełko dla Twojego aniołka
[*] rozgość się u nas i mam nadzieję, że dobrze się będziesz z nami czuła
Ja wczoraj serduszkowałam z mężem bo w poniedziałek idzie na badanie nasienia więc musieliśmy odświeżyć żołnierzyki ;-)
Domik no jestem, jestem dzięki za pamięć;-) Czuję się dobrze, mam napady głodu takie, że jak nie zjem to nerwa mam :-) Czasem brzuch zaboli, jajniki zakłują (wtedy Nospę sobie wezmę) ale ogólnie ok. Nie mogę się wizyty doczekać, którą mam 29.10 i tak się zastanawiam czy wczesniej nie iść, bo zwariuję
Czarnooczko, Kinga te Wasze tempki podejrzane są - trzymam kciuki:-)
Marka witaj z nami będzie raźniej ;-)
[*] dla Twojego Aniołeczka ...
Różniczko buziaki ;-)
Myniu, Bzibzioczku kurujcie się ;-)
Laluś kciuki zaciśnięte :-)
Przepraszam jeśli którąś pominęłam ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć - dla wszystkich przesyłam buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Różniczko ja w nowym roku idę do ginekologa i ona mi wtedy da skierowania na wszystkie badania bo najpierw kazała zbadać nasienie męża i jak nie zajdę do końca roku to z nowym rokiem mam przyjść i będziemy działać
Witam Was dziewczyny! Miłego dnia życzę
Asita i bardzo dobrze! Obyś nie musiała ich robić Isis też nie mogłabym się doczekać wizyty na Twoim miejscu a jakieś konkretne masz zachcianki już czy zjadasz wszystko co masz pod ręką? Domik ja już baaaardzo bym chciała kupować takie rzeczy Mynia jak tam lepiej się czujesz? Byli panowie od grzejników? Czarnooka jaki piękny skok!
Ja mam dylemat dziewczyny jeśli chodzi o owu... temp. skoczyła dziś, ale zgodnie z usg wtorkowym powinna być w jutro, a bj było wczoraj i to dużo...co myślicie? testy nie mają już nawet drugiej kreski jasnej...a była w niedz/pon/wtorek....w sumie mogłam przegapić kiedy była ciemna, bo u mnie jest krótko....
Nie dopisałam...i wczoraj bolał mnie lewy jajnik...
Eh jak mi się marzy wykres Margotkowy albo Isisowy... Agacynda, jak kociczka? Różniczko, faceci przyszli o 21:30... a ja tak bardzo senne wczoraj byłam... no i jak tu sie chcieć wygrzać w łóżeczku. Gorączka tak anie za wysoka ale mi się utrzymuję, oby mi tylko owulcji nie przesunęła.
Ja dziś w pracy z Figliskiem i prosto po pracy jedziemy do moich rodziców. Różniczko temperatura często skacze tez dzień przed owu także nic straconego a co do bj to muszę sobie poczytać troszkę na ten temat I jak coś wyczytam to Ci napiszę.