reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie ;)
moj maz wrocil dzisiaj z pracy o 4 nad ranem porazka;( aleee byl z tego pozytek bo zachcialo mu sie seksiku ;) mowie ze skoro @ jeszcze nie ma to dobrze trafil^^
uciekam do pracy buziaki :* odezwe sie po pracy ;) milego dzioneczka.

Hej. U mnie wczoraj nie było bono-seksów :( Bo mój mężulek poszedł spać... A już nie chciałam Go budzić bo dziś poszedł na 8 do pracy i wróci jutro o 8 rano... więc bobo-seksy jutro rano jak coś. I tempka poszła w górę :-p

Czarnooka a ta Twoja tempka taka wysoka??? :-p

Witam dziewczynki z rana :-D dzisiaj tez się zapowiada piękna pogoda :tak: a więc życzę wszystkim miłego dnia :*
Marka tulę Cię kochana () zaplam światełko dla Twojego aniołka
[*] rozgość się u nas i mam nadzieję, że dobrze się będziesz z nami czuła :tak:
Ja wczoraj serduszkowałam z mężem bo w poniedziałek idzie na badanie nasienia więc musieliśmy odświeżyć żołnierzyki ;-)

Cześć laseczki moje Kochane :-)

Ja ostatnio zabiegana jestem strasznie, w pracy mam kociołek ale podczytuję Was i wiem co się dzieje :-)

ISIS puk puk a Ty co tam??

Domik no jestem, jestem dzięki za pamięć;-) Czuję się dobrze, mam napady głodu takie, że jak nie zjem to nerwa mam :-) Czasem brzuch zaboli, jajniki zakłują (wtedy Nospę sobie wezmę) ale ogólnie ok. Nie mogę się wizyty doczekać, którą mam 29.10 i tak się zastanawiam czy wczesniej nie iść, bo zwariuję :-D

Czarnooczko, Kinga te Wasze tempki podejrzane są - trzymam kciuki:-)

Marka
witaj z nami będzie raźniej ;-)
[*] dla Twojego Aniołeczka ...

Różniczko
buziaki ;-)

Myniu, Bzibzioczku kurujcie się ;-)

Laluś kciuki zaciśnięte :-)

Przepraszam jeśli którąś pominęłam ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć - dla wszystkich przesyłam buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Różniczko ja w nowym roku idę do ginekologa i ona mi wtedy da skierowania na wszystkie badania :tak: bo najpierw kazała zbadać nasienie męża i jak nie zajdę do końca roku to z nowym rokiem mam przyjść i będziemy działać :tak:

Witam Was dziewczyny! Miłego dnia życzę
Asita
i bardzo dobrze! Obyś nie musiała ich robić :-D
Isis też nie mogłabym się doczekać wizyty na Twoim miejscu:tak: a jakieś konkretne masz zachcianki już czy zjadasz wszystko co masz pod ręką?:-D
Domik ja już baaaardzo bym chciała kupować takie rzeczy
Mynia jak tam lepiej się czujesz? Byli panowie od grzejników?
Czarnooka jaki piękny skok!

Ja mam dylemat dziewczyny jeśli chodzi o owu... temp. skoczyła dziś, ale zgodnie z usg wtorkowym powinna być w jutro, a bj było wczoraj i to dużo...co myślicie? testy nie mają już nawet drugiej kreski jasnej...a była w niedz/pon/wtorek....w sumie mogłam przegapić kiedy była ciemna, bo u mnie jest krótko....
Nie dopisałam...i wczoraj bolał mnie lewy jajnik...

Ostatnia edycja:
reklama
Eh jak mi się marzy wykres Margotkowy albo Isisowy... :)
Agacynda, jak kociczka?
Różniczko, faceci przyszli o 21:30... a ja tak bardzo senne wczoraj byłam... no i jak tu sie chcieć wygrzać w łóżeczku. Gorączka tak anie za wysoka ale mi się utrzymuję, oby mi tylko owulcji nie przesunęła.
Ja dziś w pracy z Figliskiem i prosto po pracy jedziemy do moich rodziców.
Różniczko temperatura często skacze tez dzień przed owu także nic straconego a co do bj to muszę sobie poczytać troszkę na ten temat:) I jak coś wyczytam to Ci napiszę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry