reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej kobietki :)

Czarnooka piękny wykres:) trzymam mocno kciuki

u mnie też dzisiaj ładna pogoda a ja uziemiona z mała w domu:( mam nadzieje ze sie w końcu wychoruje na długi czas bo juz mam dość od kiedy poszła do przedszkola to jest już 3 raz chora

Cześć dziewczyny :-D Zaglądam tutaj do Was co jakiś czas i trzymam mocno kciuki za Was.
Tym razem przyszłam się pochwalić, że byłam wczoraj na wizycie i usg 12/13 tyg.
Maluszek jest piękny i całkowicie zdrowy
yes2.gif
miał wczoraj 5,62 cm a serduszko biło 167bpm
yes2.gif
wyniki genetyczne wszystkie idealne
yes2.gif

Dzidzius podczas badania skakał, machał nogami i rękoma i miał kilka razy czkawkę
shocked.gif

A tutaj zdjęcie
Zobacz załącznik 508570

Ojej aleście naskrobały dziewczyny :-D
AlG fajny fasolek :-) i jaki ruchliwy.
Różniczko fajna była ta msza. W listopadzie znowu ma być tto może też pójdę.
Bzibzioczku dzięki za przepis na rureczki aż ślinka cieknie :-D
Myniu byli Ci od kaloryferów kochana? :-D

ALG śliczny ten Twój dzidziol :tak::tak::tak: też bym chciała mieć takiego :-(
dzisiaj była u nas Pani z małym dzidziolkiem 8 m-cy miał i tak fajnie się uśmiechał do wszystkich normalnie cały czas mu się śmiał ten pyszczek i tak sobie myślałam jakie ona ma szczęście, że ma takiego dzidziusia i ile ja jeszcze będę musiała na takiego czekać??? no i ryczę... masakra... ale biorę się w garść i będzie dobrze

Różyczko ja też mam nadzieję, że badań nie będę musiała robić, trzymam kciuki za Twój obecny cykl i za posotałych dziewczyn także :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki dopiero dzisiaj jadę do weterynarza z moimi Laskami, bo wczoraj nie miałam kiedy a dzisiaj mam wolne. więc poczekam aż mój A będzie mieć godzinkę wolną w pracy i pojedziemy razem.

ALG piękny dzidziol :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry