• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Szaro na tym dworze aż nic się nie chce... Chyba trzeba się wspomóc kofeiną i trochę makulatury poczytać... jutro ostatnia tabletka :tak: jestem ciekawa co z tego wyniknie im bliżej tym bardziej się denerwuje.....

Czarni u Ciebie szaro a u nas piekne sloneczko,niedlugo maz wroci z pracy to mykamy z nasza trojeczka na spacerek :-)

A co za tabsy bierzesz ??

Haha spokojnie Andzia dbaj teraz o Okruszka!!

Basia!!!!!!!!!!!!!!!! nie uwierzysz kto teraz jest w mojej klatce! o jaaaaaaa! stoję sobie na balkonie palę papierosa a tu siup! podjeżdża Mikołaj swoją subarką a za nim Agnieszka Włodarczyk swoją bmw !!!!!!!!!!! widziałam ich ! widziałam!!!!

co do wczorajszy pogawedek o pierwszej miłosci dzisiaj w sieci piszą że Mikołaj jest z Agnieszka Włodarczyk!!!! a juz nie jest z Aneta!!! dlatego moze wczoraj widziałaś ich razem pod blokiem:szok:

co do wczorajszy pogawedek o pierwszej miłosci dzisiaj w sieci piszą że Mikołaj jest z Agnieszka Włodarczyk!!!! a juz nie jest z Aneta!!! dlatego moze wczoraj widziałaś ich razem pod blokiem:szok:
Standardowo każdemu odwala :crazy: Agatko to byłaś pierwsza światkiem jak przyprowadził sobie nową dupę:-D

mogłaś tą informacje sprzedać prasie była byś pierwsza :)

Ostatnia edycja:
reklama
No co Wy mowicie!!! Jaki szok. Ale kurcze trzeba im przyznac ze ladna pare tworza. I to dlatego Mikolaj fotelikow w aucie nie ma... Tylko biedna Aneta... Masakra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry