• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Też oglądałam "Pierwsza miłość", teraz czasem looknę na powtórki, ale nie jestem już na czasie z serialem :-/ szkoda, że się rozstali, jakoś mimo wszystko Aneta bardziej mi do niego pasuje.

reklama
Rozab ale wtopa.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czytałam o pozytywnym teście a zapomniałam Ci pogratulować:sorry: także sorrki i GRATULUJE:-):-)

Ejjj weźcie mnie puknijcie bo mi się pomieszało... :-D no nic.. Rozab moje podwójne gratulacje ;-)

Ostatnia edycja:
w ciąży to normalne że są zapalenia. Nawet czasem kobiety domyślają sie o swojej ciąży chociażby po tym ze ma zapalenie co normalnie się nie zdarza...

Dziewczyny zastanawiałam się, czy jak np. przed terminem @ wyszedłby test pozytywny, to oznacza to wysoki poziom hcg, czy niekoniecznie?

I co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży? Ja myślałam dotąd, że na początku to nie szkodzi bo nie ma łożyska a w necie gdzieś wyczytałam, że na odwrót, na początku własnie nie powinno się farbować.

reklama
Basia, Ty o pudelku nie myśl, bo ja jestem naocznym świadkiem :D i faktycznie zdałam sobie sprawę, że Agnieszki auto dosyć często stoi pod blokiem no i w jednym mieszkaniu są... więc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry