reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Lalusiu, przez mgłę samoloty nie startowały, te wieczorne były poopóźniane ale właśnie sprawdziłam, że wystartowały.
Asitko kochana bardzo dobrze, że poszliście na badania, teraz możecie działać. tylko wg mnie powinnaś iść do ginekologa i w żadnym wypadku nie czekać do nowego roku. Co Ci szkodzi iść?
Margotko, Agnieszko bardzo Wam dziękuję za odpowiedź:) Ja tak właśnie podejrzewałam, ale chciałam jeszcze z kimś o tym pogadać a tylko z Wami mogę. Jesteście kochane.
Gdzie dziś nasz Bzibzioczek?
Agacynda jak szkolenie?
Anke jak dostałaś @ to zmień się na liście :)
Agnieszko, jak Dominisia?

Ja dopiero się spakowałam, jeszcze muszę wieczór piękności prędziutko zaliczyć i blok dokończyć robić :)

idę spać dziewuszki :)
Myniu udanego lotu i owocnego pobytu kochana :* Jak będziesz miała net to skrobnij, że jesteś cała :) Oczywiście jak Cię S wypuści choć na chwilę z ramion ;)

Dzięki kochana Sihayko :) Właśnie do owulki to nie wiem, czy do skoku czy już na wszelki wypadek jutro wziąć ostatni... może już tylko jutro wezmę...
A o samolot już się nie martwię jak zobaczyłam, że opóźnione ale poleciały dzisiejsze samoloty:)
no przecież mgła nie może mi tego zrobić skoro ja z najbardziej mglistego miasta w Polsce pochodzę:) Mgła to moja przyjaciółka :)

Margotko będę do was skrobać bo jak s gotuje nie lubię z nim siedzieć w kuchni bo nie lubie jego jednego kolegi i wolę się nie narażać na jego towarzystwo :)Ale i jutro jeszcze będę do Was pisać z pracy, jak czas pozwoli :)Niech ktoś mnie kopnie i powie, żebym poszła debilacje uskutecznić bo nici ze staranek będą :P

Margotka mój ze stresu podał 7 dni bo bał się powiedzieć, że w czwartek bo myślał, że mu badania nie zrobią a specjalnie urlop brał, a szef nie za bardzo chciał mu dać

Myniu przez to wszystko zapomniałam napisać, że na pewno uda Ci polecieć do Twojego S i trzymam kciukasy żebyś wróciła z pasażerem na gapę :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry