Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lalusiu, przez mgłę samoloty nie startowały, te wieczorne były poopóźniane ale właśnie sprawdziłam, że wystartowały. Asitko kochana bardzo dobrze, że poszliście na badania, teraz możecie działać. tylko wg mnie powinnaś iść do ginekologa i w żadnym wypadku nie czekać do nowego roku. Co Ci szkodzi iść? Margotko, Agnieszko bardzo Wam dziękuję za odpowiedź Ja tak właśnie podejrzewałam, ale chciałam jeszcze z kimś o tym pogadać a tylko z Wami mogę. Jesteście kochane.
Gdzie dziś nasz Bzibzioczek? Agacynda jak szkolenie? Anke jak dostałaś @ to zmień się na liście Agnieszko, jak Dominisia?
Ja dopiero się spakowałam, jeszcze muszę wieczór piękności prędziutko zaliczyć i blok dokończyć robić
idę spać dziewuszki
Myniu udanego lotu i owocnego pobytu kochana :* Jak będziesz miała net to skrobnij, że jesteś cała Oczywiście jak Cię S wypuści choć na chwilę z ramion
Dzięki kochana Sihayko Właśnie do owulki to nie wiem, czy do skoku czy już na wszelki wypadek jutro wziąć ostatni... może już tylko jutro wezmę...
A o samolot już się nie martwię jak zobaczyłam, że opóźnione ale poleciały dzisiejsze samoloty
no przecież mgła nie może mi tego zrobić skoro ja z najbardziej mglistego miasta w Polsce pochodzę Mgła to moja przyjaciółka
Margotko będę do was skrobać bo jak s gotuje nie lubię z nim siedzieć w kuchni bo nie lubie jego jednego kolegi i wolę się nie narażać na jego towarzystwo Ale i jutro jeszcze będę do Was pisać z pracy, jak czas pozwoli Niech ktoś mnie kopnie i powie, żebym poszła debilacje uskutecznić bo nici ze staranek będą
Margotka mój ze stresu podał 7 dni bo bał się powiedzieć, że w czwartek bo myślał, że mu badania nie zrobią a specjalnie urlop brał, a szef nie za bardzo chciał mu dać
Myniu przez to wszystko zapomniałam napisać, że na pewno uda Ci polecieć do Twojego S i trzymam kciukasy żebyś wróciła z pasażerem na gapę