reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś ustaw na dziś granicę.
Margotko spakowana nie jestem, niedawno do domku przyszłam.
Dziewczyny widzicie co się dzieje na lotniskach? Kur... jak nie polecę to... to to już będzie szczyt pechów. Płakać mi się chce...

reklama
Wyniki odbierał z rejestracji więc nic mu nie powiedzieli :no: teraz to się załamałam, mógł nie iść na to badanie.... bierze już wit. E i mam nadzieje że to pomoże... ja do gin. idę po nowym roku

Asita ale powinnaś iść do gina z wynikami męża, nie ma na co czekać tyle czasu! Moim zdaniem powinnaś iść, żeby ktoś rzucił na to fachowym okiem i powiedział co robić. Może jest wszystko ok a Ty się będziesz martwić. A nie masz na wyniku napisane na końcu rozpoznanie?

no właśnie nic nie ma tylko to co wstawiłam i jak na to spojrzałam to też mi się wydaje, że ma za mało plemników..... będę się musiała umówić do gin i zobaczymy co ona powie, ale pewnie kolorowo nie będzie....

czyli po tym cyklu zawieszam się ze staraniami....

ja uciekam.. właśnie powiedziałam mężowi że ma trochę za mało tych plemników i chyba źle zrobiłam bo złapał mi załamkę....

do juterka dziewczyny

Ostatnia edycja:
Asitko ja z wynikami meza ide dopiero w przyszlym tygodniu narazie nie mialam jak isc przez prace ;(

ale patrzac na Twoje wyniki z tego co sie zdazylam dowiedziec to faktycznie tak jak dziewczyny pisza ma za malo plemnikow. prawidlowa wartosc tak jak widzialas to powyzej 39 mln. u was jest tylko jakies 23 ;/ u nas bylo az 316,5 mln ^^ moj zaszalal :D

tak jak margotka pisze na koncu powinnas miec rozpoznanie jak jest ok to bedziesz miala tak jak u nas : normospermia.

za to Twoj ma sporo plemniczkow o prawidlowej budowie 16% to bardzo duzo :D malo ktory ma tyle^^

Ostatnia edycja:
Asita narazie nie ma co się martwić, bo morfologię ma ok, dużo ruchliwych plemników więc to jest ok, musicie się dowiedzieć tylko dlaczego jest ich tak mało. A dlaczego tam macie podane, że 7 dni wstrzemięźliwości?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry