reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Oooo szlag trafił całego mojego posta!!!
To piszę na nowo w skrócie...
Mynia trzymam kciuki, żebyś nie została w tym mglistym kraju no i nie wracaj sama!
Asita idźcie do lekarza, bo plemniczków jest mniej niż powinno, ale jest dobrze, bo dużo dobrych jest:tak:
Laluś granica teraz jest dobrze!
U mnie po wizycie:
owu była w nocy z niedzieli na poniedziałek, dobrze, że był prawidłowo wykorzystany weekend :tak:
temp. nadal dziwna, ale cały ten cykl jest pochrzaniony, więc mam to w nosie! niech się dzieje co chce!
od przyszłego cyklu zwiększamy clo i jak nie będzie efektów po 2 miesiącach mamy zacząć radykalne zmiany - tzn. przygotowania do inseminacji, no a w konsekwencji do invitro. Najgorsze jest to że nie wiem skąd na to kasę wziąć:-(

Cześć dziewczynki :-)

Laluś no tempka piekna, oby tak dalej, wysyłam Ci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Różniczko skoro dobrze wykorzystaliście ten czas to teraz tylko trzeba czekać i mieć nadzieję i ode mnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

Ja wstałam z mega mdłościami, muszę zaraz coś zjeść, bo nie wyrobię, pogoda beznadziejna, nic się chce ...

Laluś to teraz tylko trzymamy kciuki, żeby tempka dalej była wysoka :)
Isis trzymaj się, współczuję mdłości, ja się po drodze do pracy po... no powymiotowałam... za przystankiem autobusowym. Jak ja nienawidzę tego mojego refluksu :(
Różniczko, super:) ja wierzę, że się uda :) Trzymam kciuki :) A na furagin już za późno, zostawiłam w domu a na lotnisko jadę prosto z pracy...Ale tak sobie myślę,że skoro już brałam dwa tygodnie antybiotyk i dwa tygodnie dwa furaginy dziennie i teraz od 8 dni po jednym to może już się wytłukło to co było do wytłuczenia... Fakt jest taki, że te skurcze odczuwam od kiedy biorę furagin więc coś w tym jest...
Dziewczynki, całą noc spać nie mogłam z podekscytowania:) A teraz padam na mordkę :)

Myniu słyszałam w radio, że samoloty latają więc szerokiej drogi! Buziak :* Bawcie się dobrze z efekatmi ubocznymi!
A skoro nie wzięłaś ze sobą furaginu to problem masz z głowy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry