reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia no jakże miałoby mnie nie być? przecież trzeba Ci świeżą dawkę fluidków przed wylotem wysłać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)

Uciekam kobitki obiadek zrobić

reklama
Myniu no to dzisiaj lecisz :-D łał ale to zleciało, ja niestety fluidków Ci nie prześle, ale za to trzymam kciuki nawet palcami u nóg :tak:

oki ja się z Wami powoli żegnam pewnie dzisiaj już nie zajrzę
Buzki kochane :****

Myniu szczęśliwego lotu i owocnych staranek życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Myniu Szczęśliwego Lotu Ci Życzę I Owocnych Staranek :-) Kciukaski Zaciśnięte

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewuszki ja Wam też życzę wszystkich owocnych staranek :) Upojnych nocy, leniwych poranków w ramionach ukochanych :) i romantycznych wieczorów :)
Właśnie zmykam z pracy. Ale tak jak pisałam, jesteśmy cały czas w kontakcie :)

hej :) zaglądam do was czasem, ale brak czasu zeby na wszystkich watkach pisać na bierząco ;p

przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a wiadomo co tam u Czarni albo Grzanki ? nic sie nie odzywają ;O :)

Sailor a te zioła to można z clo pić czy nie bardzo? bo coś nie mogę na ten temat znaleźć informacji. A ta maca, którą Ty kupiłaś to która, to? Chyba mojemu mężowi też zakupię:zawstydzona/y:
Asita pierwsze dwa wyniki mojego M były tragiczne, a teraz są dobre i jak się okazało to chyba za późno dojechały na badanie:-D Może Twój się po prostu zestresował. Ma dużo tych o prawidłowej budowie, więc myślę, że nadrobią tym:tak: a na pewno nie zaszkodzi brać wspomagacze
Pianko wróciłaś! Współczuję z taką teściową
Czanooka a tą leukocytozę to jak wykryliście? zwykłe badania robiliście czy jakieś specjalne?
Agnieszka już niedługo będziesz narzekać na kopniaki:tak:
Margotka co tam słychać u Ciebie?
Kinga ja cały czas pamiętam:rofl2: i trzymam kciuki!

Naprawdę macie gdzieś inseminację na NFZ? Ja chodzę prywatnie do lekarza, to raczej nie mam na to szans...trzeba zacząć zbierać...

reklama
Różniczko z tymi ziółkami nie można nic więcej brać, żadnych wspomagaczy wiec albo ziółka albo clo. A Tobie już nie będą te ziółka potrzebne kochana, bo staranka na pewno będą owocne :) C od IUI na NFZ to u mnie można to zrobić, i ja też chodziłam prywatnie do lekarza ale skierowanie mogą Ci dać na NFZ, u nas jest też taka klinika leczenia niepłodności i tam IUI kosztuje 700 zł ale pytają czy chcesz u nich mieć czy w szpitalu na NFZ i nikt nie robi problemów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry