• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia no jakże miałoby mnie nie być? przecież trzeba Ci świeżą dawkę fluidków przed wylotem wysłać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)

Uciekam kobitki obiadek zrobić

reklama
Myniu no to dzisiaj lecisz :-D łał ale to zleciało, ja niestety fluidków Ci nie prześle, ale za to trzymam kciuki nawet palcami u nóg :tak:

oki ja się z Wami powoli żegnam pewnie dzisiaj już nie zajrzę
Buzki kochane :****

Myniu szczęśliwego lotu i owocnych staranek życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Myniu Szczęśliwego Lotu Ci Życzę I Owocnych Staranek :-) Kciukaski Zaciśnięte

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewuszki ja Wam też życzę wszystkich owocnych staranek :) Upojnych nocy, leniwych poranków w ramionach ukochanych :) i romantycznych wieczorów :)
Właśnie zmykam z pracy. Ale tak jak pisałam, jesteśmy cały czas w kontakcie :)

hej :) zaglądam do was czasem, ale brak czasu zeby na wszystkich watkach pisać na bierząco ;p

przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a wiadomo co tam u Czarni albo Grzanki ? nic sie nie odzywają ;O :)

Sailor a te zioła to można z clo pić czy nie bardzo? bo coś nie mogę na ten temat znaleźć informacji. A ta maca, którą Ty kupiłaś to która, to? Chyba mojemu mężowi też zakupię:zawstydzona/y:
Asita pierwsze dwa wyniki mojego M były tragiczne, a teraz są dobre i jak się okazało to chyba za późno dojechały na badanie:-D Może Twój się po prostu zestresował. Ma dużo tych o prawidłowej budowie, więc myślę, że nadrobią tym:tak: a na pewno nie zaszkodzi brać wspomagacze
Pianko wróciłaś! Współczuję z taką teściową
Czanooka a tą leukocytozę to jak wykryliście? zwykłe badania robiliście czy jakieś specjalne?
Agnieszka już niedługo będziesz narzekać na kopniaki:tak:
Margotka co tam słychać u Ciebie?
Kinga ja cały czas pamiętam:rofl2: i trzymam kciuki!

Naprawdę macie gdzieś inseminację na NFZ? Ja chodzę prywatnie do lekarza, to raczej nie mam na to szans...trzeba zacząć zbierać...

reklama
Różniczko z tymi ziółkami nie można nic więcej brać, żadnych wspomagaczy wiec albo ziółka albo clo. A Tobie już nie będą te ziółka potrzebne kochana, bo staranka na pewno będą owocne :) C od IUI na NFZ to u mnie można to zrobić, i ja też chodziłam prywatnie do lekarza ale skierowanie mogą Ci dać na NFZ, u nas jest też taka klinika leczenia niepłodności i tam IUI kosztuje 700 zł ale pytają czy chcesz u nich mieć czy w szpitalu na NFZ i nikt nie robi problemów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry