reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitko ja mialam w bialozielonym opakowaniu. To mabyc sproszkowany korzen macy przezytalam opis moze byc ta maca co znalazlas. Ahaha moj malz zawsze ma ochote na bara bara a po tych specyfikach nie mozna sie opedzic od niego

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :) ja już wróciłam, nawet nie było tak źle w sumie to chyba tylko ze trzy poważniejsze spięcia z teściową ;) troszkę nadrabiam newsy z tygodnia ale mąż do czw w domu także nie ma na nic czasu ;) pozałatwiałam sprawy związane z przerwaniem urlopu wychowawczego i od listopada przechodzę na L4 - reakcja szefostwa na ciążę taka jak się spodziewałam czyli bez gratulacji i zachwytu hehe najbardziej mnie dziwi że szefowa jest kobietą a tylu ważnych rzeczy nie potrafi zrozumieć - zapomniał wół jak cielęciem był...ech..ale tak to jest jak się pracuje w miejscu w którym kobiety idą na porodówkę prosto z nocnego dyżuru..a u mnie są 2 takie porąbane przypadki :/ Buziaki, leniwego popołudnia i owocnych nocek!!

Oki to musiałybyśmy zacząć rozmawiać o jedzeniu żeby Bzibziok się "pokazał" ;-):-)

to super Pianko, że udało Ci się przetrwać wizytę u teściowej :tak: moja powoli tez robi się taka, że uuuuuu bez kija nie podchodź

Ostatnia edycja:
Dziękuje Czarnooka :* czyli muszę szukać androloga
Dziewczyny jak mi się nic nie chce, wychodzi mi teraz te pół nocy nie przespane, padam na twarz, a dzisiaj jeszcze jadę na pazurki nowe i nie wiem czy w drodze powrotnej nie zasnę za kierownicą

Hehe Asitko moja to już mi chrzestnych dla drugiego dzieciaczka wybrała..... :/ także jak widzisz normalna to ona nie jest a na wynikach Twojego męża się nie znam ale chyba bym się nie zamartwiała na zapas bo jeśli tylko ilość jest zmniejszona to myślę że szybciutko da się zregenerować i wszystko wróci do normy :tak:także nie trać nadziei, podreperujesz męża i będzie super! a inseminacja też nie daje żadnej gwarancji - moja przyjaciółka miała dwa razy i :no: więc zluzowała postanowili odkładać kasę na in vitro i w tym czasie zaszła sama bez dodatkowej pomocy (oczywiście poza pomocą męża ;)) a teraz za odłożoną kasę wymienia okna w pokoju maluszka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry