reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aguś no piękna temp. ciekawe czy się utrzyma ;-) No to musisz jeszcze poczekać może tydzień albo dwa :-) Albo tak jak Asita piszę maluchowi jest tam tak dobrze, że na razie nie zamierza podskakiwać ;-)

reklama
Ja się tym az tak strasznie nie denerwuje ale już bym chciała czuć :)
o wiem że maluszek ma jeszcze czas

Asisto kochana ja sie tam na ziołach nie znam ale może warto wypróbować i akurat pomoże :) A Twój mąż był już z tymi wynikami u lekarza?

Asisto 14 już niedługo :-)

Jejku dziewczyny niedawno narzekałam ze czas mi się dłuży w ciąży a ten tydzień zleciał nawet nie wiem kiedy

uciekam bo muszę ogarnąć trochę i do lekarza z małą
miłego dnia kobietki :)

Ostatnia edycja:
domikcw dzięki kochana za pytanie;D U mnie lepiej,grypsko mineło,został tylko katar. Poza tym dłuzyyyy mi sie..;D Własnie obieram strategie wagi w ciazy.Podobno waga zaczyna intensywnie isc w gore od 4 miesiaca. Cos czuje ze zima bedzie sprzyjac dodatkowym kg:/
Laluś pieknie!!! Super sie temperatura trzyma!
agnieszko oby mi te tygodnie troche szybciej leciały:/ Moze teraz gdy juz nie jestem uwiązana do łózka to szybciej zleci.
rożniczka czyżby u Ciebie też ostatnio do zagniezdzenia fasoleczki doszło??? piekny skok kochana!!! Trzymam kciuki i dmucham na tempke niech tak juz zostanie i nie spada!!

Hmmm...ja własnie rozwazam tez czy wracac do pracy czy sobie siedziec na L4. Co myslicie?

Ostatnia edycja:
Agnieszko dla pocieszenia Ci powiem, że tu na forum jest kilka osób, które w drugiej ciąży czuły ruchy później niż w pierwszej... Anomalia:) Masz jeszcze czas- potem czeka Cię bombardowanie z krótkimi przerwami, maltratowanie narządów wewbętrzynych... Jeszcze będziesz miała dość:)

Noelle najwięcej to przybywa w 3 trymestrze.Mi od 5,5 miesiąca to tak waga zaczęła lecieć. Ale lekarz powiedział, że to zatrucie ciązowe... W sumiie przez 5,5 mies przytyłam 5 kg, a potem przez 3 mies 20....

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Ale musiałam Was ponadrabiać :-D

U mnie dziś już lepiej, na mdłości pomogły mi zwykłe migdały :-D Poza tym zimno strasznie, rano było -4st. :szok: Muszę jechać dziś opony zmienić na zimówki ... Co do wagi w ciązy to ja z córą przytyłam 17kg, czułam się jak wieloryb już pod koniec, miałam strasznie duży brzuch (dużo wód płodowych), a córa urodziła się 2950g i 52cm więc nie taka duża ;-) Teraz mam zamiar się pilnować z jedzeniem :-)

Wczoraj spotkałam sąsiadkę mojej teściowej i ona mówi do mnie, ze już dużo wcześniej wiedziała, że w ciąży jestem, bo u mnie w pracy myszy latały, fakt ja przed testowaniem jakiś tydzień widziałam przelatującą myszkę ale nie skumałam takich zabobonów :-) A ponoć myszki ciążę zwiastują (nawet jak się śnią) ;-)

Myniutka moje ogromne gratulacje, pierścionek śliczy, wyjazd udany, to ja wysyłam jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i oby ci tam w brzuszku kiełkować zaczynało :-)

Laluś tempka śliczna - kciuki zaciśnięte ;-)

Różniczko za Ciebie tez kciukasy zaciśnięte mocno ;-)

A co tam u Kingi ????????????????????????????????????????????????

Za pozostałe dziewczynki trzymam kciuki i ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry