reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No powiem Wam, że byłam w takim szoku... Bo z racji tego, co będę robić w przyszłości to wyjść za mąż jeszcze przez kilka lat nie mogę, ale nikt nie mówił o dzieciach :-):-)

Juz wróciłam z zakupów i wcinam sałatkę :)
Różniczko masz rację, że masz w nosie tempkę :) ale też już nie przesadzaj, że ona taka strasznie w dół jest :)
Agacynda nie da się czegoś do ziółek dodać? żeby polepszyć smak? A dlaczego nie możesz wyjść za mąż przez kilka lat? Czasem różne rzeczy udaje się pogodzic :) Im więcej obowiązków, tym łatwiej sie ogarnąć :)
Laluś dobranoc :)

Myniu, bo żeby wejść do grupy IM muszę zostać przy nazwisku... to tak w skrócie, bo jest wiele innych czynników. łatwiej otworzyć sklep jako singiel i połączyć dwa sklepy w jedno i mieć więcej pieniążków niż otworzyć jeden i na drugi czekać hmmmm długo.
co za sałatkę wcinasz?

Narzeczona - Myniutku Ty nasz kochany:) co za emocje!! właśnie doczytałam wszystko co i jak... z tym pierścionkiem, stołem, hotelem... i co za skok!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Chucham i dmucham w brzusio żeby Ci fasolinka pięknie kiełkowała:) W taką noc, taki wyjazd musiało się udać!!

ja myślę, że Myniutce się uda zakiełkować w tym cyklu. :-) kciuki trzymam &&&&&&&

A tak BTW Dziewczyny, nie wyobrażam sobie już codzienności bez Was. Szkoda, że nie mieszkamy wszystkie w jednym mieście, bo byłaby zajebi*sta z tego przyjaźń.

reklama
Agacynda strasznie to skomplikowane co piszesz ale ja wierzę na słowo odnośnie tych sklepów:)i ja tez sobie nie wyobrażam bez Was:) nawet jak byłam u S tęskniłam za Wami i byłam ciekawa co tam u której słychać, nawet tak już poza starankowo, tak ogólnie :)

fajnie by było jakby się udało, ale trzeba być realistą :) są dwie możliwości :) albo ciąża albo nie ciąża :)

muszę manicure zrobić, żeby ładniej się pierdzionek prezentował :)
dziękuję wam wszystkim moje kochane :)

a miałam jeszcze o sałatce napisać, tak o powrzucałam co mi przyszło do głowy :) pomidorek, papryka, sałata, mozarella i łosoś, a łososia przezornie sparzyłam ;) tak na w razie czego żeby surowego mięska nie jeść :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry