reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzień Dobry :-) U mnie temperatura taka jak wczoraj ;-)
Też sobie nie wyobrażam, żeby tu do Was przynajmniej raz dziennie nie zajrzeć ;-)

Myniu Ty zakiełkujesz w tym cyklu. Zobaczysz :-)

Witam dziewczyny z rana, chociaż na dworze mróz i u mnie w pracy awaria kaloryferów i nie grzeją, zimno brrrrr
Laluś trzymam kciuki za tempkę żeby nie spadła :tak:
Ja też sobie nie wyobrażam już życia bez Was dziewczyny ;-) takie fajne babki jesteś :tak:

MYNIA ale mi emocji dostarczyłas: GRATULACJE!!!! tak się cieszę, że Twoje marzenie się spelnilo i wszystko tak cudownie wyszło:!:*:*:* teraz czas na drugie marzenie czyli dzidzia:) niech tempka rosnie!!!

KINGA i co?? dziś miałaś kochana testowac. trzymam mocno kciukaski:*
SIHAYA wszystkiego naj z okazji imienin:* moze jednak uda sie przedłuzyc umowe o prace. szanse napewno są:)
NOELLE, PIANKA, MARGOTKA, AGNIESZKA, ISIS jak tam ciężaróweczki się czujecie??:)
PIANKA gratuluje wiercipiętki:) cudownie czuc te ruchy:)
CZARNOOKA jak się trzymasz kochana??
KOŻNICZKA taki spadek to nie spadaek:) trzymam kciukaski:*
LALUS oby to było zagniezdzenie:) czekamy na testowanie:)

u mnie zino i biało:baffled: nie lubie zimy. mężuś spi a ja się nudzę. zjadłabym coś ale mi się nie chce iśc do kuchni. moze zrobi śniadanie do łożka jak wczoraj:-D

hej kobietki :)

Ja dzisiaj ide z mała na kontrole mam nadzieje ze juz jest ok

Martwie się o te ruchy dzidzi, wiem jeszcze mam czas ale kiedy ja już chce , mężus mówi że w brzuszku rośnie mały leniuch :) jakie to czekanie jest męczące :))
Z córcią czułam ruchy dopiero 19 tc to teraz pewnie ok 17 bo podobno dwa tygodnie szybciej niż przy pierwszym ale ja jestem niecierpliwa

Aga, żeby z córcią było już okej :tak: A ruchy dzieciątka na pewno poczujesz :tak: Jeszcze masz chyba troszkę czasu bo na suwaczku masz 15 tydz. i 5 dni, także do 17 tyg. jeszcze czas ;-)

oj Agnieszko bo znowu się nakręcasz, pamiętasz jak nie dawno pisała Paulinka, że jej mały to w brzuszku był nygusek i mało się ruszał, to pewnie Twojemu tak fajnie się tam leży, że nie chce mu się ruszać, a pamiętaj, że ciąża ciąży nie równa... :****

Laluś dmuchaj dmuchaj, żeby nie spadła :tak:

Ja co niedziele modle się za Was dziewczyny, żeby te które już zaszły urodziły zdrowe i śliczne bobaski i za te które się starają, żeby zaciążyły i też nacieszyły się małymi bobaskami :tak::tak::tak:

Dziewczyny co myślicie o tych ziołach http://www.sklep-zielarski.lap.pl/index.php/meskie-sprawy

Dziewczyny a tą mace to mój mąż powinien brać 3 razy dziennie czy raz dziennie, bo na forum piszą raz tak a raz tak, na opakowaniu miał 1 tabletkę dziennie i już zgłupiałam :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry