reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hejka :-)

Byłam rano na badaniach takich dla ciężarnych, chciałam zrobić te badania na ospę ale pani w lab powiedziała, ze na wynik czeka się 3 tyg. :szok: Radziła mi żebym skonsultowała to z moją gin jak każe zrobić to zrobię ale może wymysli coś innego. Wiztyę mam na 14.40 dopiero. Co do plamienia to dalej plamię ale biorę Luteinę. Córa moja wysypana ale nie tak bardzo, tempki nie ma więc mam nadzieję, ze może łagodnie to przejdzie, jest u dziadków i dopóki nie wyzdrowieje to tam zostanie.

reklama
Isis kochana a ja od rana myślałam co z Tobą tylko nie miałam ja wcześniej zajrzeć. Trzymam kciuki, żeby lekarz coś mądrego wymyślił :)
Asitko Ty się tak nie zarzekaj bo do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemnik:) a nie miliony:) A ruchliwe i żywotne są więc jeszcze możesz się zaskoczyć :P
Margotko niestety, gorzej mi... sprawa oparła się o lekarza. I o dziwo płuca, oskrzela i gardło czyste. kaszel suchy alergiczny. Ale wykańczający... No i znowu dziś wymiotowałam... Dostałam L4 do następnego piątku
Mgiełko ja też wczoraj miałam wieczorem rozciągliwy śluz ale wcześniej cały dzień był taki mleczny... nie wiem o co biega...
Agnieszko taki mąż to skarb :)
Bzibzioczku jak się czujesz? Mam nadzieję, że w domku siedzisz i odpoczywasz :)
Sihayko miłego wyjazdu życzę :)
Agacynda gdzie jesteś? Na fb widzę szalejesz a do nas dawno nie zaglądałaś :)

Myniu cały czas czytam, tylko nie zawsze mam coś do powiedzenia, bo się nie znam hehehehe ale przecież się udzielam raz po raz :D

Cieszę się, że Mgiełka ma więcej optymizmu. a ten śluz, który zauważyłaś to mogą być pozostałości po serduszkowaniu.

Dobija mnie trochę sprawa z moim byłym, bo ku*wa od zeszłego roku mi facet spokoju nie daje. Dziewczyny dostaję tyle wiadomości od niego... :| powiem Wam, że nawet zablokowany jest u mnie na FB a i tak do mnie pisze... pisał sms i dzwonił to zmieniłam nr telefonu, pisał na fb to go zablokowałam, teraz pisze maile :baffled::wściekła/y::wściekła/y: i nie działa ''daj mi spokój'' i różne tego odmiany bardziej lub mniej cenzuralne... bo przecież on kur*a wie lepiej... bo jak mnie widzi to on wie co ja myślę, przecież :nerd: i podaje mi swój nr komórki nowy, że jak będę chciała pogadać i pozbędę się tej nienawiści, to przecież on zawsze ma czas.... kuuuuuuuuuuuuuuu*waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Myniu ja wiem, że do zapłodnienia jest potrzebny tylko jeden plemnik, a nie miliony, ale jeśli do tej pory nam się nie udało, to tym bardziej teraz jak znam wyniki... piękna tempka u Ciebie rośnie :tak: trzymam kciuki :tak:

Agacynda współczuje natręta, a może powiedz mu, że zgłosisz go na policje o prześladowanie, może się odczepi :tak:

Hejka!
Ano Myniu nie odpoczywam...wczoraj były groby, a dzisiaj siedzę niestety w pracy:(
Za to jutro znowu wolne, chyba pojedziemy sobie do Krakowa.
Ja też Was czytam, ale czasami nie mam o czym pisać. Ale wiecie, że jak poruszycie temat jedzeniowy, to długo na mnie czekać nie trzeba. Właśnie dzisiaj na obiad będzie bakłażan z pomidorem i sosem czosnkowym.

Ostatnia edycja:
Mi też nie. i to jest najgorsze... Nie mam jak zareagować nawet, bo nic człowiekowi nie odpisuję a on dalej mi swoje wywody wypisuje... :| grrr... nie mam oddechu.

Ale mam chandrę... Wkurza mnie wynajmowanie mieszkania i spłacacie czyjegoś kredytu. z chęcią bym już poszła na swoje i płaciła swój kredyt...

reklama
Dziewczyny u mnie @. Nie jest jakaś ogromna, ale już takie konkretniejsze krwawienie niż wczoraj. Dzisiaj temperatura poszła w dół, wiec wszystko jasne. Za dwie godziny jestem umówiona z ginem na telefon i umawiamy się na hsg, a potem zobaczymy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry