reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ide jutro rano zrobić przeciwciała na ospę, czytałam, że mozna wziasc immunoglobulinę - trzymajcie kciuki dziewczynki zeby wszystko dobrze u mnie było ... Buziaki

reklama
Isis na pewno będzie wszystko dobrze, nie przejmuj się bo smutki szkodzą dzidzi
Myniu kochana a dlaczego Ty się ściskasz z kibelkiem, strułaś się czymś????

Isis matko, ale się przestraszyłam jak czytałam wiadomości, całe szczęście że nic groźnego się nie stało. Szkoda tylko, że Amelka teraz zachorowała akurat. Daj znać czego się jutro dowiesz na ten temat, najlepiej to jakby Twój mąż się Nią opiekował podczas choroby. Mam nadzieję, że będzie ok i Amelka szybko wyzdrowieje a Ty się nie zarazisz. Trzymaj się cieplutko:*
Laluś przykro mi, że tempka w dół :((
Myńka za to u Ciebie jak wysoko :) Co do pracy to znam to skądś, też mam czasami takie dni, że wydaje mi się że tylko każdy ma do mnie pretensje choćbym nie wiadomo jak się starała a jak coś zrobię dobrze to nawet nikt nie pochwali tylko coraz więcej wymagają... Szkoda gadać nawet, ale łączę się z Tobą w bólu :*

Ja idę kochane odpoczywać bo to był długi dzień. U mnie dziś też strasznie wiało i padało, generalnie nieprzyjemnie bardzo. Właśnie pożegnałam gości i idę poleżeć :) Miłego wieczorku i owocnych nocek ;)

Asitko ja rozchorowana. Boję się, że bez antybiotyku się nie obejdzie... ogólnie kaszle, smarkam, mam rozwolnienie i wymiotuję. Muszę jutro iść do lekarza ale co ja jej powiem...
Margotko odpoczywajcie sobie. ja dziś nie wychodziłam z domu i nawet nie wiem jaka pogoda jest...

Witajcie:)
My dziś prawie cały dzień poza domem. Przed południem pojechaliśmy na cmentarze i zeszło nam do 15ej:| i potem prosto do teściów. Tam obiadek, kawka i tak zeszło do prawie 20ej.
Jutro do pracy a potem prosto do moich rodziców na weekend - przy okazji na groby z mojej strony i na imieniny siory.

Myniu piękna ta Twoja temperaturka:) widać rozmowy i szantaże póki co przynoszą rezultaty:) &&&&
Ja nie wiem jak to u mnie dziś wyglądało bo nie mierzyłam:]
Ale jutro już wstaję normalnie, to zmierzę:)
No i miałaś Myniu nam nie chorowac, a Ty co? Hm?? kuruj się kuruj!!

Isis ciesze się, że wszystko w porządku:) dbaj kochana o siebie i kruszka!!:) i chucham dmucham żeby z ta nieszczęsną ospą dobrze się skończyło &&&&&&&

Ficaria a Ty bierz przykład z Isis i idź skonsultować Twój stan z lekarzem!!!

Myniu biedactwo.... mam nadziej, że Ci szybko przejdzie te chorubsko wstrętne
mnie pewnie też weźmie przeziębienie po dzisiejszej pogodzie... bo ubrałam się jakby lato było, bo jak wychodziłam z domu to w miarę ciepło było, a jak dojechaliśmy na cmentarz to zaczęło padać i tak już zostało.....

Tutaj widzę coś cisza, a ja już jestem prawie spakowana na wyjazd... i chyba się przejadłam u teściów, bo tak mi niedobrze..:(

... Ja już uciekam, będziemy oglądać zaklinacza koni;) Do niedzieli lub poniedziałku:) :*

Ostatnia edycja:
witajcie o poranku
ja dziś mam urlopik i jestem z córką w domku a mężuś na służbie, u mnie coś dziwnego bo śluz rozciągliwy wczoraj jak wstałam rano zrobić siku to na papierku aż zobaczyłam taki glutek... sama nie wiem co to może być rozciągliwe okrutnie...
poza tym to nic się nie dzieje, powinnam dostać @ a nadal nie ma....temperatury nie mierzę bo zazwyczaj Oliwka wstaje wcześniej od nas i woła mamę ;-) tak dla zabawy zmierzyłam wczoraj ale jakieś 15 min po tym jak wstałam to była 36,7 a dzisiaj 37,09 ale tak jak mówie nie liczy to się....
my mamy rodzinę bardzo daleko cały dzień jazdy więc nie jechaliśmy w tym roku na groby, wczorajszy dzień spędziliśmy we trójkę na zabawie w domku
śluz na początku ciąży powinien być biały chyba a u mnie jest przezroczysty czyli wątpie że się udało...
jakoś się wszystko pogmatwało....

Witam dziewczyny z rańca :-D Wszystkim, które mają urlop zazdroszczę, a łączę się w bólu z pracującymi ;-)
Mgiełko a może jednak się udało, po cichu trzymam kciuki :tak:
U mnie dzisiaj śluz po owulacyjny, ale w tym cyklu i tak nie nastawiam się na dziecko, bo z taka ilością plemników mojego męża (tylko 22,5 mln) na pewno nam się nie udało, a dopiero zaczynamy kurację tabletkami, także czekam na @, 14 listopada mam wizytę u gin. i chyba @ dostanę w tym czasie :wściekła/y: najwyżej będzie bez badania, zajmiemy się rozmową o IUI :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochaniutkie :)
Jak tam dziś humorki, dopisują? ja dziś mam urlop i leżę jeszcze w łóżku i się obżeram ciastem :)
Ficaria co tam się u Ciebie dzieje? Bo tempka znacznie Ci w górę poszła. Dzwoniłaś może do ginekologa na konsultacje?
Mgiełko może to jakiś poprzytulankowy śluz?
Asita trzymam kciuki za wizytę i rozmowę, cieszę się że działasz :)
Myniu jak tam dziś się czujesz kochana? Mam nadzieję, że lepiej :)
Isis daj znać czego się dowiedziałaś u lekarza odnośnie tej ospy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry