reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny jestem skonana, u mnie w rodzinnym mieście na cmentarzu tak padało, że przemokłam i suchej nitki na mnie nie było :no: pewnie będę chora :crazy:
Mam nadzieje, że u Isis wszystko OK :tak:
Laluś tulę Cię kochana :*
Myniu piękna tempka trzymam kciuki żeby tempka nie spadła przez najbliższe 9 miesięcy :tak:
Agnieszko to super, że dzidzia się odezwała :tak:

reklama
Mam nadzieję,że wszystko ok. Może akurat czas kiedy miesiączka by się pojawiła. Pewnie jak pojechała do szpitala to ją zostawią na obserwacji.:tak:

Myniu a jak twoim rodzicom mieszkało się z Figielkiem? Nie dokuczał im ;-)

Dziewczynki Kochane jestem :-)

Byłam na ostrym dyżurze, pani doktor mnie zbadała, zrobiła usg, wszystko dobrze, już serducho pięknie bije nawet (bo tydzień temu na wizycie u gin jeszcze nie biło), dostałam Luteinę dopochwowo 2x2 i Nospę 3x1 także już jestem spokojna ale mój małż pojechał z kolei z moją córą na ostry dyzur pediatryuczny, bo tak ją wysypało, że masakra :szok: I dlatego ich wysłałam żeby lekarz stwierdził co to jest, bo może to być ospa, różyczka albo cholera wie co jeszcze. Różyczkę miałam ale ospy nie i się teraz boję co to będzie jakbym się zaraziła???????????????? :szok: Mówię Wam dzisiejszy dzień mam wyjęty z życiorysu ...

jejku Isis ale nam strachu napędziłaś , ale najważniejsze ze wszystko jest ok :-)
ospa jest niebezpieczna w ciąży zwłaszcza we wczesnej z tego co ja wiem

dobra kobietki ja zmykam na cmentarz

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki ;-)

Ja sie bardzo martwię co to będzie jak ona jakąś ospę albo coś ma :-( Już się naczytałam co oznacza zarażenie się ospą w ciąży w I trymestrze :szok: Jeszcze ich nie ma, dam znać jak bede wiedziec wszystko ...

Właśnie mąż dzwonił córa ma wiatrówkę (ospę), jutro mam do swojego gina iść po jakiś zastrzyk/szczepionkę nie wiem sama - masakra :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Isis oby Ciebie nie zaraziła ta ospa...

Ja wróciłam z cmentarza, zmokłam, zmarzłam i w ogóle brrr.... A teraz będę z mężem oglądać Nowe szaty króla 1 i 2 :-)

Do jutra :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry