reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jejku kobietki jak mnie zgaga meczy, a jaką mam wielką ochotę na coca-cole a tu na złość sklepy pozamykane
Isis się nie odzywała, kurcze mam nadzieje że wszystko jest ok

Myniu pisałam już wcześniej piękna temp :)

Agnieszko dzięki:) nie ma się jeszcze czym ekscytować ale miło, że taka jest :)
a ja też mam ochotę na colę:)
Isis nie dawała znaku ale na pewno ok

Ostatnia edycja:
I ja sprawdzam...chociaż wiem, że na pewno ok.
Brązowe plamienie przecież nie groźne a na pewno nie groźne jak się od razu zareaguje.
Isisko kochana, Madziu, odezwij się ;)
Agnieszko zajrzałam do Twojego dzidzia, już ładny człowieczek z niego :) A teraz sobie sprawdzę jakby wyglądał dzidź w moim brzuchu gdyby tam był :)

Myniu wiesz nie zawsze tak jest ze tylko krwiste plamienia oznaczają coś złego , ja miałam brązowe ,ale to były takie jak kawa z mlekiem i mimo tego ze pojechałam od razu do szpitala ,stało się tak jak sie stało ,i oprócz tych plamień innych objawów brak , także z tymi pomienianiami rożnie, inne laski krwawia żywą krwią i z dzidzią jest ok,
a w tej ciaży miałam ciemno brązowe i wszystko jest ok

Bardo mocno trzymam kciuki żeby u Isis było wszystko ok i na pewno tak jest

A moja dzidzia to faktycznie taki człowieczek mały ciekawe jaka duża jest w środę się dowiem i mam nadzieje że pokarze co ma między nóżkami :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja się trochę martwię bo ja też miałam mały progesteron...chyba,że Isis potem się podniósł. .:-(
Korekta miała Isis nic nie pisała o skrzepkach musiałam to gdzieś indziej wyczytać.

Ostatnia edycja:
reklama
Sailor u mnie nie było nic oprócz plamień, żadnych bóli.

No na pewno wszystko jest ok, musi być

idziecie wieczorem na cmentarz? bo ja idę z mężem chciałam iść z małą ale u nas wieje trochę a ona po chorobie to pójdzie z nami jutro

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry