reklama

Staranka od stycznia 2012.

Isis kochana to za pewne nic strasznego. Najgorzej jak boli brzuch i krwawienie jest czerwone ,no i jest krwawieniem nie plamieniem.Ale jedz! Bedziesz spokojnieszja jak wszystko sprawdza!

reklama
witajcie kochana:)

Isis kochana Noelle dobrze Ci radzi jedź na ip niech sprawdzą co się dzieje, i to szybko

Noelle ten ból to mógł być ból z rozciągających sie wiązadeł, bo mnie też tak bolało i też tyko z jednej strony i gin mi mówił ze to od tego .

Ostatnia edycja:
Agnieszko
no własnie taka sobie postawilam diagnoze,ze to te wszstkie wiezadla sciegna ,miesnie itd daja mi popalic. Pora zeby cos mi z przodu wyskoczylo:-)
Isis
no to jedz do szpitala, My tu trzymamy kciuki!!! Daj potem znac.

ja sie kochana nie dziwie ze one aż tak dają Ci popalić bo Ty chudzinka straszna jesteś :)

Myniu piękna temperaturka :) trzymam kciuki kochana

Ostatnia edycja:
Moja dzidzia to jest leń nieziemski :) od czasu do czasu cos tam mnie szturchnie, przekręci się na drugi bok ale na kopniaka dalej czekam :) Zobaczymy kiedy się odezwie :) mam nadzieje ze szybko chociaż pewnie babka będzie to zrobi na złość i jeszcze trochę poczekam

hej:*

Isis kochana jedz do szpitala nie ma co sie stresowac i czekac. potem mozesz miec do siebie pretensje w (razie jakby cos sie stalo) dlaczego wczesniej nie pojechalas . zobaczysz bedzie dobrze ;)

Agnieszko jeszcze sie malenstwo ruszy zobaczysz ;) tez bym chciala nasluchiwac juz czy moje malenstwo sie ruszy czy nie ;(;(;(

Laluś tulę Cię mocno. kurczę a tak myślałam ze u Ciebie fasolinka. ;(

Sailor a u Ciebie jak tam?

domik jak sie czujesz kochana?

Noelle jak tam nudności? przeszły troche?

Mynia trzymam kciuki tempka zajebista dmucham chucham oby nie spadla ;)

kurde moje szynszyle zrobiły sobie masowy gwałt ;););) masakra

aaaaaaaaaaaaaa jeszcze przed chwila pisałam że moja dzidzia to leń a tu proszę kopie ale się cieszę, w końcu :-):-):-):-)

Czarnooka juz niedługo i Ty poczujesz kopniaki :)

Florcia ale Ci temp skoczyła i widzę że plamień już nie ma ale teraz już krwawisz , kurcze dziwne

Ostatnia edycja:
Czarnooczko u mnie wczoraj troszkę w dół tempka dzisiaj wróciła na poprzedni poziom. Byliśmy już na cmentarzu i teraz odpoczywam bo musiałam chyba źle spać i mnie plecy bolą. :sorry: Ładna pogoda dzisiaj w miarę ciepło i słonko świeci.

Isis jedź koniecznie. Ja nie miałam czerwonej krwi tylko na początku przez tydzień plamienia kawa z mlekiem. Jak nie bierzesz progesteronu wypiszą Ci receptą i wszystko będzie oki. Zrobią usg i będziesz mogła się uspokoić jak zobaczysz fasolinkę.

reklama
agnieszka116 hehe:D leniuszek ;D A widzisz!!! wystarczylo poobgadywac maluszka;D

Czarnooka przeszly juz :d chyba na stale:D

ficaria ej...dziwne to troche, krwawisz a temperatura porzadnie w gore. Testu nie robilas?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry