reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja Myniu Twój też hihi:)

Sailorku, babeczki z ciasta francuskiego z różniastymi nadzieniami to ja znam owszem:) ale ta nazwa "portugalskie" jakoś tak pobudziła moją wyobraźnię, że powędrowała zupełnie w innym kierunku, a tu taka niespodzianka - budyniek:)

reklama
no i dziewczęta znowu o jedzeniu rozmawiają :-p

ja właśnie wchłonęłam durum a obiecałam sobie, że po 18 nic... i jak zawsze ciężko mi dotrzymać słowa...ach ta moja słaba wola :no:

oki do juterka do wieczorka :*****

Ostatnia edycja:
Mynia, ale Twój Fisiek wygimnastykowany - normalnie jakby na rurze tańcował:-)

Chyba muszę zgłębić Sailorowy przepis -bo dość że Portugalia, to tak zachwalacie, że nie sposób przejść obojętnie!
Mykam , może jakiś napadzik, może coś...
Stosunkowo udanej nocy życzę

Laluś przykro mi :-(

Dziewczyny ja jak poszłam po nocy do łazienki na siusiu to mi dość mocno poleciało tych brązowych upławów :-( Potem co chwile sprawdzałam i już coraz mniej było ale chyba pojadę na ostry dyżur ginekologiczny, bo już schizuję :-( Brzuch mnie nie boli ale chyba mimo wszystko wolę sprawdzić co i jak ...

Isis lepiej pojedź. Po co masz się martwić. Na pewno to nic groźnego.

A ja tak sobie myślę, że mój mąż to w ogóle nie chce tego dziecka. Bo jak mu mówię, że @ nadchodzi albo, że temp. spada to on się głupio cieszy i uśmiecha. Aż płakać mi się chce... Więc nie wiem czy te starania mają jakiś sens...

Isis jedz do lekarza,tj do szpitala.Nie zaszkodzi sprawdzic. Bedziesz wiedziala o co chodzi i czy cos powaznego sie dzieje. Faktem jest ze jesli to sa plamienia o zabarwieniu kawowym czy brazowym to jest ok,swieza czerwona krew to alarmujacy sygnal. Ale mimo wszystko ,ja bym pojechala sprawdzic co u malucha.

Laluś przykro mi. Tule kochana

A mnie wczoraj bolał brzuch:/ Nie tak jak na @ raczej taki przeszywający ostry bol,tylko z lewej strony podbrzusza:/ I tylko jak chodzilam,tj probowalam chodzic,bo kazdy krok konczyl sie takim bolem. Jak lezalam bylo ok. Polezalam do rana i poki co jest wszystko dobrze. Tez sie strachu najadlam

Ostatnia edycja:
reklama
No raczej pojadę, choć plamienie już znacznie mniejsze ale jakoś piersi mnie nie bolą aż tak bardzo i nawet mdłości nie mam dużych - zaczynam się bać :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry