reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja chyba też ostatnio źle sypiam bo mnie też plecki bolą, m my wybieramy sie na cmentarz od jakiejś godziny ale mój mąż ciągle musi coś zrobić i tak sie przeciąga, normalnie gorzej niż ja

Noelle a u Florci naprawę dziwna sprawa nie ?temp ponad 37 i krwawienie

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyny u mnie dziwnie ;( Nie wiem, o co chodzi. Najpierw zmierzyłam temperaturę, że taka wysoka, a potem jak wstałam zobaczyłam, że zaczęłam krwawić... Nie wiem, co o tym myśleć. Zobaczymy, czy @ się całkiem rozkręci do wieczora, a jak nie i jutro temp będzie wysoka to zrobię test, choć z medycznego punktu widzenia to ciąża raczej nie możliwa... Wczoraj wieczorem nie zażyłam luteiny, bo zasnęłam na filmie, więc może progesteron spadł i dlatego to krwawienie. Sama nie wiem... Ale ze mnie przypadek ;((

ficiara jest mozliwa ciaza,zdazaja sie krwawienia na poczatku ciazy z bardzo roznych powodow,od tych nic nie znaczacych po te powazne.Nie malo jest przypadkow ,ze dziewczyny nie wiedzialy ze w ciazy sa po mialy @.

Laluś przykro mi z powodu testu :( Tulę
A co do wykresu to zależy kiedy miałaś najlepszy śluz, granica powinna być po najlepszym śluzie.
Isis, jak się masz? Pojechałaś do szpitala? Ja uważam, że to pewnie nic złego ale pojechałabym dla Twojego wewnętrznego spokoju. Trzymaj się kochanie.
Laluś mąż może nie wie co powiedzieć i głupio się uśmiecha, albo nie chce żebyś widziała, ze mu przykro bo wtedy Tobie byłoby jeszcze bardziej przykro. Faceci maja różne idiotyczne reakcje...
Czarnooczko, masowy gwałt? Niezłe tam macie sceny. Nie wstydzisz się troszkę jak to widzisz? Mi raz było głupio jak zobaczyłam Fiśkowego fiutka :-):-D hahahhaha
Ficarko mnie też bardzo dziwi Twój wykres... kurcze, jakiś dobry specjalista powinien zobaczyć wszystkie Twoje wyniki itp. No chyba, że to nie będzie konieczne:) bo oto właśnie mości się dzidzia w brzuszku.... nie nakręcam ale wiesz... cuda się zdarzają :)

No u mnie skok ładny, ale ja sobie codziennie wieczorem rozmawiam z moją temperaturą i albo ładnie proszę a jak to nie pomaga to ją szantażuję :) No ale wiadomo, że do 13 dni to będzie wysoka tak czy tak, dopiero 14-15 dnia ewentualnie zacznę się ekscytować. Póki co będę zapisywac nawet najgłupsze objawy, tak na w razie czego...
Ja trochę przeziębiona, katar, kaszel, budzę się z bólem gardła, ale przechodzi mi po jakiejś godzinie. Piję mleko z czosnkiem, miodem i masłem, robię inhalacje, pije dużo soku malinowego i wcinam cytrynę, bez niczego twardziel jestem :)

Sailor on się nie przejął wcale, mi było głupio, że mi pokazał :) bo koty mają na co dzień schowane a wtedy on jeszcze był malutki, ze 3 miesiące miał i mył sie po prostu tak dokładnie:)
Ja dziś obudziłam się o 5:30 bo miałam taki tępy ból głowy i to on mnie obudził. a potem jak sobie przysnęłam koło 9 do 11 to miałam głupie sny. Śniło mi się, że mam tu w Polsce drugiego faceta i nie wiem jak z tej sytuacji wybrnąć...

Myniu ja takie sny miewałam przed ślubem :-) po ślubie się skończyły nie wiem czemu były i czemu potem zniknęły.:-D
Myniu musisz usiąść z Figielkiem na kolanach i powiedzieć mu: Figielek wygrzej Pani i wypędź to przeziębienie...:sorry:

reklama
Sailorku tylko że niestety Figiel nie z tych miłych kanapowców co to grzeją swoich ludzi. On raczej z takich co to śpi, śpi, nagle zrywa się podbiega do mnie gryzie mnie w łokieć i dalej idzie spać...
Jak Twoje plecki, lepiej? Mnie wczoraj też jakoś tak bolały, że w sklepie w kolejce aż mi było ciężko ustać, ale tylko w sklepie mnie bolało i szybko przeszło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry