Laluś przykro mi z powodu testu

Tulę
A co do wykresu to zależy kiedy miałaś najlepszy śluz, granica powinna być
po najlepszym śluzie.
Isis, jak się masz? Pojechałaś do szpitala? Ja uważam, że to pewnie nic złego ale pojechałabym dla Twojego wewnętrznego spokoju. Trzymaj się kochanie.
Laluś mąż może nie wie co powiedzieć i głupio się uśmiecha, albo nie chce żebyś widziała, ze mu przykro bo wtedy Tobie byłoby jeszcze bardziej przykro. Faceci maja różne idiotyczne reakcje...
Czarnooczko, masowy gwałt? Niezłe tam macie sceny. Nie wstydzisz się troszkę jak to widzisz? Mi raz było głupio jak zobaczyłam Fiśkowego fiutka :-)

hahahhaha
Ficarko mnie też bardzo dziwi Twój wykres... kurcze, jakiś dobry specjalista powinien zobaczyć wszystkie Twoje wyniki itp. No chyba, że to nie będzie konieczne

bo oto właśnie mości się dzidzia w brzuszku.... nie nakręcam ale wiesz... cuda się zdarzają
No u mnie skok ładny, ale ja sobie codziennie wieczorem rozmawiam z moją temperaturą i albo ładnie proszę a jak to nie pomaga to ją szantażuję

No ale wiadomo, że do 13 dni to będzie wysoka tak czy tak, dopiero 14-15 dnia ewentualnie zacznę się ekscytować. Póki co będę zapisywac nawet najgłupsze objawy, tak na w razie czego...
Ja trochę przeziębiona, katar, kaszel, budzę się z bólem gardła, ale przechodzi mi po jakiejś godzinie. Piję mleko z czosnkiem, miodem i masłem, robię inhalacje, pije dużo soku malinowego i wcinam cytrynę, bez niczego twardziel jestem