Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja uwielbiam amerykański humor w serialach i jestem ich ogromną fanką :-):-) a że nie mam comedy central, to muszę oglądać w necie, ale to nawet dobrze, bo jestem ze wszystkim na bierząco
eh kobietki ae mnie plecy strasznie bolą normalnie jakbym jakaś połamana była, dzisiaj się położyłam tonie mogłam wstać bez pomocy męża a to dopiero 17 tydzień
Agacyndo piękne mieszkanie
Myniu mi się cos zdaje że chyba jednak przywiozłaś pasażera na gapę te bóle brzuszka podejrzane w tamtej ciąży to mnie brzuszek pobolewał jak na @ od owu kochana testuj 8 8 listopada na świat moja przyjść moja kruszynka i miał być to dla mnie jeden z tych ważniejszych i szczęśliwszych dni w życiu (jednak ona woli urodzić się w kwietniu ). I myślę że dla Ciebie to też będzie taki dzień bo zobaczysz II krseczki :-):-)
Agacynda boskie mieszkanko!! Trzymam kciuki za powodzenie planów Ficaria i Sihaya ja miałam HSG i Wam mówię, że to nic strasznego nie jest, ot takie rozpieranie się czuje od wewnątrz jak wpuszczają ten kontrast i tyle, całe badanie nie trwa nawet 5 minut. Szczerze to ja też przed badaniem się naczytałam niestworzonych historii i nie wiem czy zauważyłyście ale w necie są same negatywne przeżycia opisane, bo jak ktoś ma pozytywne to już mu się nie chce pisać pewnie więc proszę nie sugerujcie się tymi co piszą. Ja Wam zaświadczam, że badanie jest do przeżycia i nie boli mega Myniu no no jestem pod wrażeniem Twojej temperaturki Zaciskam kciuki jeszcze mocniej
Margotko, jeśli to ból kontrastowy to faktycznie po prostu takie dziwne uczucie dyskomfortu
A ja jak ostatnio miałam tomografię komputerową z kontrastem to tak mi się ciepło zrobiło w miejscu intymnym, że myślałam, że się zsikałam hihihi