reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja też witam o poranku :-) dzisiaj jadę na kontrolę także może mnie nie być bo nie wiem czy tam zasięg będę miała internetu :no:

Myniu
a może jeszcze nic straconego, bo śluzu masz dużo a dziewczyny pisały, że to tez objaw fasolki, a po za tym nadal tempka wysoka :tak:

życzę miłego dnia :tak:

reklama
Sihayko a niby czemu czekacie na @? Masz ładną tempkę :)
Widziałam, że u Różniczki naszej dziś skok także dziewczyny zbieram zapisy na grupowe kciuki dla niej :)
Sailorka jeszcze nie wpisałą tempki :)
A zapomniałam rano napisać Sihayko, że i Twojej tempki najbardsziej jestem ciekawa:) Ale to dlatego, że my we 4 teraz mamy termin @ blisko...
A ja się spadkiem nie załamuję:) Pisałam nie raz Wam i napiszę to sobie TAKI SPADEK TO NIE SPADEK!!!
Dziś w nocy nie mogłam spać i myślałam sobie jak to będzie jak się uda i przestraszyłam się troszkę... może ja przez to nie zasługuje na ciążę...

Ostatnia edycja:
Kochane moje!!!
Trzymam kciuki!!!fluidki przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!
Wykresiki piekne!! Temperaturki tez! Zawsze jakies spadki sa. Nie ma co ich traktowac jak wyroku!! No!!:D

Ja tylko na chwil pare,jakis zabiegany tydzien mam. To dobrze,chociaz troche ten czas przesunie sie do przodu:D
A tak wogole-reklamy swiateczne juz lecą-ja juz bym swieta chciala!!!

Różyczko nakop tylko jakoś tak... ewentualnie w prawy pośladek dosyć nisko bo tylko tam mnie nic nie boli jeszcze :)
I jeszcze Ty jesteś blisko:) muszę sobie listę zrobić:)
Margotko kochana :) Też dołóż do listy Różyczkę:)

reklama
Sihaya, zdrówka dla koteczki i miłego dnia :)
Różyczko ja na L4 więc cały czas w domu, zapraszam :) ale zanim dojedziesz to już i ta mała część pośladka może boleć... no ale wtedy najwyżej przekupię Cię jakimś ciastem lub obiadkiem :)
A dlaczego Różniczka ma na liście termin @ na wczoraj? to znacznie zmienia sytuację :) bo co innego ładna tempka przed terminem a co innego już po terminie :)
Trzymam kciuki najmocniej jak mogę :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry