Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Dzięki Laluś :* ja za was wszystkie trzymam mocno kciuki i za każdą z osobna.
Sailor masz racje z ta lista zafasolkowanych duzo a ja czuje ze nie trafie na ta czerwona liste
ostatnio mialam silna wole walki teraz juz stracilam checi na wszystko. znow zaliczam doliny. 
wczoraj siedzialam z moimi szynszylkami i sie pocieszalam ze zawsze zostana mi te 2 malenstwa ktore uratowalam i bylam i jestem dla nich mamusia nawet nie wiecie jak mnie papuguja ^^
siedze w pracy i lezki mi leca zajde do domu to samo. nie moge jesc nie moge spac kiedy to wszystko minie.
chcialabym bardzo zdazyc urodzic przed operacja serducha
bo niewiadomo kiedy serce zacznie nawalac .
przepraszam Was za moje doły ale sama ze soba juz nie moge wytrzymac

Sailor masz racje z ta lista zafasolkowanych duzo a ja czuje ze nie trafie na ta czerwona liste
wczoraj siedzialam z moimi szynszylkami i sie pocieszalam ze zawsze zostana mi te 2 malenstwa ktore uratowalam i bylam i jestem dla nich mamusia nawet nie wiecie jak mnie papuguja ^^
siedze w pracy i lezki mi leca zajde do domu to samo. nie moge jesc nie moge spac kiedy to wszystko minie.
chcialabym bardzo zdazyc urodzic przed operacja serducha
przepraszam Was za moje doły ale sama ze soba juz nie moge wytrzymac
Ale jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni i wiem, że niedługo wszystkie tutaj zafasolkujecie. Wiecie, że ja swego czasu byłam tak zdesperowana, że pisałam do wróżbity żeby mi powiedział kiedy zajdę w ciążę wreszcie...
po wypiciu czulam się dobrze. tylko jak do domu wrocilam to takie miałam chwile jakby mi ktos w leb palnał czyms. ale się połozyłam i bylo ok. moze też przez to ze w nocy malo spalam