reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia_82 u mnie beta 50zl:/ Piekna temperaturka dzisiaj:*

Eh..laseczki a ja dzisiaj tyle mam do zrobienia ze mi sie nawet pisac o tym nie chce.Ostatnimi czasy tylko bym spala i spala:happy: Czekam az to moje dziecie da mi kopa,i na czekaniu sie tylko konczy;/

reklama
Hej, hej:)
Nie wiem Laluś co chcesz od swojej temperatury... jest ok
Noelle jak już da Ci kopa to będziesz miała dosyc :) Śpij spokojnie póki możesz :)
A beta strasznie droga 50 zł :szok: Ja parę lat temu jak robiłam płaciłam 25 zł i myślałam,że ona zawsze w tych granicach oscyluje
A co do tempki to sama nei wiem bo włożyłam termometr o 6 i zasnęłam, wyjmuje go o 6:30 a tam L (czyli, że za nisko... czyli pewnie przez sen jakoś się zamotałam w piżamę i przestał termometr mierzyć zanim go włożyłam - bo nie podejrzewam, żebym miała mniej niż 32 stopnie ;) i dopiero o 6:30 włożyłam termometr drugi raz, więc temperatura jest mierzona nieco później

Ostatnia edycja:
Hej kobietki :))

dzisiaj idę z moja niunią do przedszkola na 12 bo ma pasowanie na przedszkolaka, mimo tego że jest chora na szczecie już lepiej ,ona strasznie to przeżywa ledwo otworzyła oczka i już zaczyna o tym mówić :)

Noelle ja w pierwszej ciąży kopniaki poczułam w 19 tc ,ale u Ciebie pewnie będą szybciej bo ty chudzinka jesteś :)

Witajcie:) i przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa wczoraj:( ale padłam:) zasnęłam, obudziłam się o 21ej, zjadłam, umyłam się i znów poszłam spać i tak do rana dziś:| szaleństwo jakieś!
a widzę, że tyle mnie ominęło.. tyle emocji!!
Myniutku no niech Cię wyściskam i Twoją tempkę:) dziś też jest piękna i trzymam za betkę co sił:) to obie będziemy mieć sądny dzień w poniedziałek - Ty przez betkę , ja przez hsg. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie:)

A dziś mój m. idzie do neurologa - przy okazji mojego byłego wykładowcy na medycynie hihi. Fantastyczny człowiek, więc poleciłam mężowi:) - od 2-3tygodni zauważyliśmy, że mąż ma jedną większą źrenicę od drugiej, najpierw myśleliśmy, że to po wizycie u okulisty po zakrapianiu nie wróciła do normy... no ale po takim czasie już powinna... no i mam nadzieję, że to nic poważnego, bo mój mąż źle znosi wszelkie choroby, od dziecka leczy serducho i teraz boi się wszelkich dolegliwości, że mogą świadczyć o czymś poważnym.
Kurcze mam nadzieję, że będzie dobrze...

Lalus temperatura jest ok.
Sihaya trzymam kciuki za męża i za Twoje HSG.
U Myni pięknie, choć nie będę zapeszać (jeśli to ciąża to chyba przydałby się progesteron, bo temp trochę niska).
Ciekawe co tam u Mgiełki i Czarnookiej :D ?

witajcie kochane
dziś dla mnie zaświeciło słońce, jestem szcześliwa i przerażona mąż nie kazał się chwalić nawet wam, więc nie gratulujcie plis, dzwoniłam do lekarza mam brać luteine dopochwowo dwa razy dziennie i w środę o 8mej rano do niego do szpitala na usg

normalnie aż się z mężem popłakaliśmy, miałam mu powiedzieć jakoś wyjątkowo a poprostu zawołałam i mówie patrz, jestem szczęśliwa nie wiem na jak długo bo lekarz jeszcze nie kazał się cieszyć, wszystko może się zdarzyć szczególnie po poronieniu z tamtego roku
ale cieszę się że się w ogóle udało zajść

a o to moja duma ( ten jest z porannego moczu pre-test) , ale na potwierdzenie siknełam jeszcze w pracy na bobo ten niebieski, ale mialam mało moczu i kreska jest jaśniejsza ale też jest
no ale reasumując wstawiam zdjęcie mojego pre-testu z porannego moczu

Załączniki

• DSC07742.jpg
    DSC07742.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry