reklama

Staranka od stycznia 2012.

No ja wiem, że mogą wytrzymać nawet 7 dni. Widziałam na jednym forum, że dziewczyna miała owulacje zwykle 15/16 dc. Ostatni raz współżyła 6 dc i owu była wcześniej bo w 12 dc i bach ciąża... No, ale jednak nie wydaje mi się żeby żołnierzyki T. miału tyle wigoru, bo zła dieta, mało ruchu i w ogóle.... :/

Ostatnia edycja:
reklama
A widzisz Ficarko jeśli chodzi o nas same to zawsze zdaje nam się, że to nie u nas takie cuda... ale u kogoś jednak się one zdarzają :) Ja mam nadzieję, że mogą przetrzymać i u Ciebie i że może u mnie przetrzymały jakimś cudem...

A daleko masz do jakiegoś większego miasta żeby wynik był od razu? Najlepiej gdzieś gdzie jest DIAGNOSTYKA. Ja robię tam zawsze badania i spokojnie idę w chać, bo za 2-4 godziny mam wyniki w necie :)

No nie daleko... ja mieszkam pod Warszawą i do pracy codziennie tam dojeżdżam... tylko jutro ostatni dzień na zwolnieniu jestem i szczerze mówiąc nie bardzo chce mi się jechać...
Ale masz rację ja nawet nie pomyślałam, że tu może wynik nie być jutro (rozpieszczona przez warszawską rzeczywistość) a pewnie w mojej mieścinie nie znajdę nic na cito...
To pozwolicie mi poczekać do poniedziałku z tą betą? ;) pewnie mnie zasztyletujecie :)

Ha dziewczyny to mnie teraz rozwaliłyście :D
nie mam żadnych objawów ciążowych ;):) po drugie będąc niedawno u gina swoim pęcherzyków to musiałabym z lupą szukać :D:D ten miesiąc jest bezowulacyjny niestety. w styczniu HSG i ostre bara bara!!!!!!!!

Kochana a może pęcherzyk pękł przed wizyta u gina :)
Wiesz Margotka też miała cykl bezowulacyjny :)

reklama
No to zeznajcie mi tu natychmiastowo ile u Was beta kosztuje? Bo... ja na razie sprawdziłam tylko LUXmed w WW i 62 zł :szok: No to mnie nie stać nawet na ciąże a co dopiero na dziecko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry