reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja właśnie myślę Myniu, że jest źle i bym przesunęła. Nie chciałam pouczać mistrza, ale od początku mi się tak wydawało, że za wcześnie granice wyznaczyłaś. Po 2 myślę, że powinnaś zrobić betę, a po 3 myślę, że to nie poprzedni cykl :P Aaaa i jeszcze jak się okaże, że to nie poprzedni cykl to myślę, że będzie dziewczynka :)
Po za tym u Mgiełki coś się szykuje i u czarookiej tez nieśmiało :)
Idę do gina! Do zobaczenia później :)

reklama
Ficaria powiedziała, co wiedziała :) ja absolutnie nie jestem mistrzem, ale się uśmiałam:)
Wracaj i opowiadaj co było u gina :)
Sihayko mi chodziło o przesunięcie granicy z 27 na 29 października. Tylko no ja właśnie tak nie do końca jestem przekonana. Bo z drugiej strony też czytałam ,że takie spadki jak u mnie był 28.10 też są normalne i dopuszczalne, dlatego mówię, że chyba na dwoje babka wróżyła...
No ale jakby granica była 29 to chyba za wcześnie to nasze serduszkowanie było...

Ja właśnie rozmawiałam z gin i jeśli nie będę mieć gorączki to mam przyjść w poniedziałek między 8-9 na hsg, nawet jeśli będzie gardło bolało czy katar... no to kolejny krok starankowy przed nami...

Ha dziewczyny to mnie teraz rozwaliłyście :D
nie mam żadnych objawów ciążowych ;):) po drugie będąc niedawno u gina swoim pęcherzyków to musiałabym z lupą szukać :D:D ten miesiąc jest bezowulacyjny niestety. w styczniu HSG i ostre bara bara!!!!!!!!

To się wszystko jeszcze okaże niedowiarki! :P

Wróciłam. Powiedział mi już na spokojnie, że lewy jajowód został przetkany na hsg, a prawy był w porządku.
Jestem lada dzień przed owulacją, bo pęcherzyk ma 18mm. W tamtym miesiącu nie było owulacji, ale nie kazał mi się tym martwić, ponieważ dwa takie cykle w roku to nie odstępstwo od normy. Nie chce mnie na razie faszerować lekami, dopóki nie zrobimy badania nasienia. Chyba z grubsza tyle.

Niestety owu nie zostanie wykorzystana, bo męża nie ma przez najbliższe 2 dni :/

Chciałabym znaleźć jakiegoś lekarza w sobotę rano w Krakowie żeby się upewnić czy pęcherzyk pęka... No biorę się za szukanie :)

reklama
Ficarka:) fajnie, że coś się dzieje:) Najgorsza bezczynność :)
ja to bym chciała żebyś miała rację z tymi swoimi wróżbami :) Dziewczynka mówisz... ;) No byłabym szczęśliwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry