reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Do mojej córci co roku przychodzi gwiazdor i o dziwo na się go nie boi :)
w pierwsze święta miała 9mc to grzeczni siedziała na kolankach z wielkim prezentem przed sobą
a teraz się biedulka martwi ile to ona prezentów dostanie w tym roku

widzę że z tematu o jedzeniu przerzuciłyście się na święta, masakra żeby za Wami nadążyć :-p
ja uciekam do usłyszenia czy tam napisania czy ujrzenia wpisów.. w każdym bądź razie do wieczorka :***

Ale mi się zdrzemnęło smacznie:)

A zapiekanka nie zrobiona! pędzę do kuchni... wiem Myniu, że ja chorować miałam ale ja większy smakosz niż chorowiktek więc sama rozumiesz... a takie placuszki cukiniowe to też bym zjadła <mniam>
Nawiązując z kolei do alki mcbealki i świat to połączę temat w ten sposób, że mam płytę świąteczną tzn z piosenkami świątecznymi właśnie z tego filmu:)

no to przerzucę się chwilowo na nasz prawowity temat:)
Sailorku albo Ficarka nie sądzicie, że np u mnie skok mógł być dwa dni później w tym poprzednim cyklu?
Po czym poznać temperaturę przedwcześnie podwyższoną? Bo chyba w takiej sytuacji jak u mnie w tym poprzednim cyklu to na dwoje babka wróżyła? Jak myślicie?

reklama
Myniu nie pytałaś mnie co prawda ale chyba mogę dorzucić swoje trzy grosze?;) przedwcześnie podwyższona to chyba jak śluzu płodnego nie ma czy innych objawów owulki... tak mi się zdaję biorąc na logikę:) a o który cykl pytałaś dokładnie i który dzień??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry