reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu to może ja....:] przyznam rację rzecz jasna dziewczynom!! krecha jak byk na jednym i na drugim zdjęciu!! nawet nie trzeba się wpatrywać tylko od razu widać!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poranny teścior!:)
i nie kombinuj z owulacjami przesunięciami i srata ta ta:p sluz byl? byl! skok tempki byl? był! sex byl? był! więc to musi być fasola:]
jeszcze raz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:)

Noelle super, że maleństwo daje o sobie znać:)

reklama
Wariatki moje kochane :)
Domiczku nei wiemc zy dobrze zrozumiałam, więc zadam pytanie pomocnicze :P
Czy termin porodu wg Twojej ostatniej miesiącki zgadza się z tym terminem, z usg? przynajmniej z jakiegoś początkowego usg?

No z Wami to tak można chcieć zachować resztki zdrowego rozsądku :) Ehhhhh kocham Was:)
Sihayka no było wszystko było ale jeśli wszystko było tak jak powinno być to i test powinien już tydzień temu wyjść a dziś to już krechy powinny być wulgarnie grube :-D
Który odcinek alki obejrzałaś? ;)

Mynia ja rozumiem ze ty sie starasz racjonalnie zareagowac na te II kreski aczkolwiek nie kombinuj nam tu z terminami owulacji itp aspektami. Dwie kreski są? SĄ! Wiec sprawa jasna:-p jutro rano jak sikańca zrobisz to bedziesz musiala nam racje przyznac.
Ehh.... i ja chyba cała noc bede sterczec przed kompem przez ciebie:P

Co do wulgarnie grubych kresek to takowe to mi wyszly gruuuubo po terminie @.

Myniu ja Ci przyznam rację, może to trochę mało optymistyczne, ale ja też miałam kiedyś po pół godzinie krechę drugą, którą moja przyjaciółka też widziała... czekam na rano.

MYNIA:-D termin porodu z miesiączki mam na 28 styczeń a według usg 28 luty więc równy miesiąc różnicy gdzie @ nie chiała do mnie przyjsc:-D
nie kombinuj. trzymam kciukaski żeby jutro ta krecha wyszła od razu ni żebyś nie musiala się niepotrzebnie stresowac czy tak czy siak:*

Myniu test wychodzimy pozytywnie po zagnieżdżeniu zazwyczaj, zagnieżdżenie może być od 4 do nawet 12-13 dpo, moim zdaniem u Ciebie wtedy kiedy miałaś to plamienie to właśnie była implantacja dlatego też wcześniejsze testy Ci tego nie pokazywały, poza tym zawsze miałaś chyba długie cykle, owulacja mogła Ci się też przesunąć o dzień lub dwa (jako znawczyni wiesz, że skok nie zawsze oznacza owulację i że może ona być też po skoku :) ) a pleminiki przeżywają do 3 dni więc nawet jakby Ci się przesunęło to i tak mogłaś zajść no i teraz mamy tego namacalny dowód :)

A pamiętasz Myniu artykuł, który kiedyś tu wklejałam o wiarygodnści testów? że nie zawsze wychodzą?? no to Tobie widocznie i Domikowi nie wychodzą:] jesteście potwierdzeniem tego artykułu:]

Aallki już pięć odcinków mam za sobą:)

reklama
Agacynda właśnie dlatego staram się zachować resztki zdrowego rozsądku :) Mgiełce chyba tez tak wychodziło kiedyś...
No dobra już się nie kłócę bo widzę, że Was nie przegadam, ale swoje i tak wiem :)
Sihaya, zaraziłam cię Alką :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry