reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu kochana są dwie krechy :) jak by to była reakcja chemiczna to kreska była by szara albo "biała " a u Ciebie jest różowa czyli na + .
moja kreska też tak wyglądała :))) ale się cieszę

i ja też bym sobie pooglądała :)

Domi a jak tak jesteś daleko w kompletowaniu wyprawki ?
bo ja chyba po woli zacznę kompletować, ciekawe czy na wizycie 5 grudnia dowiem się kto siedzi u mnie w brzuszku :)

dzisiaj mi mąż powiedział że mi brzuchol wywaliło

AGNIESZKA hmmm....wyprawka no wiec dużo juz mamy:P łóżeczko, materacyk, komoda z przewijakiem+miekki przewijak, regalik, wanienka ze stelazem, wózek gleboko-spacerowy+fotelik, jakieś nozyczki do paznokietków sie znajda, kombinezoniki tez mam:) no i ubranka, buuuużo mam ubranek ale w różnych rozmiarach. rożek, pościel do wózka, kocyki, pare pieluszek tetrowych, gąbke i lezaczek do kąpieli no i chyba tyle:-D

oki dziewczynki ja uciekam
życzę udanego weekendu bo jutro raczej nie będę miała czasu żeby popisać bo jade do kina na przed świtem juuuuuuuupi :-D ale oczywiście wejdę rano zobaczyć II krechy Myniowe :tak:

łooo no to trochę macie :) ja tez mam dużo po małej, ale wiadomo ze trzeba dokupić, no i kupić nowe butelki pieluszki titp :) i jeszcze zobaczymy kto mieszka w brzuszku to się dowiem czy mama zacząć kupować niebieskie ubranka

ja też zmykam
dobranoc kobietki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry