reklama

Staranka od stycznia 2012.

MYNIA pokaz ten test bo ja nie wierze:-( nie tak miało byc!!! to po co ta wczorajsza różowa krecha się pokazała. a buuu..... tule:*
SAILOR ojojojjjjjj.....biedna Ty znów czeka Cię kuracja...eh... no ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. a te pozostałe badanka to co to??

reklama
Było minęło dziewczyny...
Moje wymioty chyba są na tle nerwowym... bo uroniłam sobie łezkę za moją Hanią i znowu zaczęłam wymiotować jak dzika. Ryczałam nad kiblem jak na koncercie rockowym...
Asitko dawaj:) nie bądź ciota :)
U mnie dziś na obiad ryż w pięciu ziołach, pieczarki z cebulką i łosoś w zielonym sosie :)
oczywiście wszystko bez soli :)
Domiczku, nie ma czego pokazywać, znowu dopatrzycie się jakiegoś cienia cienia cienia...

no jakbym młotkiem w łeb dostała...mam ochotę zapytać: ale o co chodzi??
:(
Myniu:*

Alką mnie zaraziłaś oj tak ale w sumie częściowo - mam 3 płyty z muzyką i od pierwszej serii uwielbiałam ten serial:) ale fakt miło teraz na nowo się ogląda:) a jeden kumpel zawsze mi powtarzał, że ja cała alka, począwszy od fryzury, płaszczyków, zachowania i zakręcenia hehe... teraz trochę się zmieniło z latami no ale jak tak oglądałam wczoraj te 5 odcinków to czasem rzeczywiście jakbym siebie widziała sprzed lat hehe...

Powodzenia Myniu w akcji galotowej:)

Resztę dziewczyny doczytam później, bo biorę się za ogarnianie mieszkania i robienie ciasta:) Do potem:)

domiku nigdy nie miałam problemów z tarczycą albo nie wiedziałam,że mam....:no: do 17 roku życia byłam pulchna potem bardzo schudłam i tak, ze 3 lata temu znowu jestem pulchna:sorry:

Witam :-)

Myniutka przykro mi i tulam Cię mocno, po cichu dmuchałam na tą Twoją tempkę ... Ale trzymam mocno kciuki za Twoją akcję :-)

Sailor a jakie masz tsh? Co do siniaków to mi takiego pielęgniarka zrobiła jak byłam 2 tyg. temu w szpitalu od wkłucia wenflonu, że dopiero teraz mi pomału schodzi - to był krwiak bardziej iż siniak - masakra (szkoda, że foty nie zrobiłam)

Ja dziś rano stanęłam na wagę i się przeraziłam :szok: Jak tak dalej będę wpierdzielać to będzie masakra jakaś, już mam +3kg

Miłego dzionka dziewuszki :-)

Cześć Dziewczyny :-)
Ale macie tempo :-) Mam małe problemy, żeby Was ogarnąć po 2 dniach.

Myniu, szkoda, że jednak 1 kreska... Kurcze no.

Mam dziewczyny pytanie. Czy za długo trzymany termometr może pokazać zafałszowaną temperaturę? Ja dziś przysnęłam na chwilę i mam wątpliwości. Dodam, że mierzę elektronicznym.

reklama
Domik ja Alke na necie oglądam:) na kinomaniak.tv o którym Agacynda wspominała:)
a wyprawkę to już masz fiu fiu:) i wózeczek fajniutki:)

Aneczek może chyba zafałszować. Wiem, że jak się mierzy elektronicznym to po pikaniu on nabija dalej temp.

Sailor dobrze, że masz wyniki i już będzie wiadomo co robić. Na pewno tsh do zbicia - przy staraniach ok 1 jest dobrze mieć. Ja też miałam wyższe i więc łykam euthyrox i jod żeby wzmocnić tarczyce:) Teraz wyniki tarczycowe mam już idealne:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry