reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
O jaaa dziewczynki jeszcze do mnie cos sie przyplatalo :( oby to nie grypa żoładkowa :(:(:
wymiotuje na potęge ;(;( do tego ból brzucha i goraczka;(:(:( nawet boję się coś zjeść ;(

EH.... dupa blada z takimi wiadomościami:(

FICIARA a co to się porobiło że pęcherzyk znikł??
CZRNOOKA i Ciebie też coś dopadło?:( zdrowiej tam kochana:*
MYNIA jakoś mi smutno, ze Tobie tak smutno jest:( nie płacz:*
SAILOR ja też jestem z tych pulchniejszych od zawsze i z tego co pamiętam jak robiłam te badania na tarczyce to wyników nie miałam 1-1,5 tylko więcej a lekarka powiedziała ze ok no i w ciąże zaszłam. teraz nie wiem gdzie mam te wyniki żeby dokładnie podac. Kochana nie będzie tak źle. zobaczysz:*

a ja po ciężkim dniu. plecy bolą od sprzatania.... właśnie ;''wyprałam'' moją sunie i nie wiem kto jest bardzoej mokry ja czy ona...:eek:

No to wysokie, do zajścia w ciążę jest norma "niby"do 2 (ale reguły na to nie ma) ale dostaniesz leki i szybciutko wszystko wróci do normy :-) Ja pamiętam, że miałam ponad 4, a ostatnio jak robiłam wyniki przed zajściem w ciążę we wrześniu to miałam 1,78

Byłam u rodziców, obżarłam się i mi bębenek wysadziło na maxa :-D Oglądałam dziś Perfekcyjną Panią domu i ona tam koktajle z truskawek robiła i co i musiałam pojechać do sklepu po mrożone truskawki i właśnie wcinam koktajl :-D

Czarnooczko trzymaj się. Jakiś podły dzień dziś.
Agacynda no jedna ale może to i dobrze, przynajmniej zaczęłam akcję nie bądź ciota... a jak u Ciebie idzie akcja?

Jakoś mi dziś tak smutno... nie przez jedną krechę, tzn nie tylko. Tak ogólnie mi dziś dogłębnie smutno... idę na steper...

No akcja nie bądź ciota narazie okej, wczoraj byłam na basenie...
Ja nie muszę diet stosować. No może ograniczę tylko ilość słodyczy z 1 do zera :-) Basen dwa razy w tygodniu mi starczy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry