reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też zamierzam powrócić do basenu. Już nawet strój nowy kupiłam i jak przyłożyłam do starego to tamten chyba rozmiarówka dziecięca była:D Teraz w końcu mam kobiece w pełni kształty:] byle tak zostało i nie poszło dalej hihi....

Agacynda a co w ogóle u Ciebie? jakoś mi ostatnio umykają wpisy od Ciebie, albo mało się udzielasz;>

Myniutku nie smutaj się:* włącz alkę:D ale mnie nakręciłaś:p

Ja właśnie szukam prezentów i pomysłów na prezenty świąteczne. Część już mam ale część, eh.. ciężki orzech do zgryzienia:/
No i tak się zastanawiam czy by już nie zrobić pierniczków na święta? bo to chyba jakoś sporo wcześniej można....
Do tego gram sobie w scrable on-line i marzę o nowym mieszkanku... ach... co ja bym dała, żeby nam się to udało....ehh...

reklama
Sihayko udzielam się ale troszeczkę, dużo czytam, ale mam tyle roboty i szkoła i dom... że czasem już mi sił brakuje. zepsuła mi się opcja pisania na forum z telefonu i tylko mogę po pracy wieczorami usiąść do kompa.

a w kwestii starankowej to znowu mi się jakaś infekcja przypałętała... dzisiaj skończyłam pić chińskie zioła i jestem wniebowzięta. mogę znowu używać perły księżniczki...

uuu to nieciekawie z tą infekcją:/ a jak długo jeszcze te perły musisz stosować? aż juz będzie czysto że się tak wyrażę?? czy jak to jest?
a co ze ślubkiem? jakieś przygotowania już zaczęliście? przepraszam, bo może już o tym pisałaś...:|

Sihayko generalnie to muszę wykorzystać jeszcze 4 perły... i wtedy może będzie okej.
a ze ślubem to za może 3-4 lata... inaczej nie mogę.muszę jako singiel wejść do grupy ITM...

No niestety, po rozmowie z moim tatą doszliśmy do wniosku, że to jest rozsądniejsze. Więc się z nim sprzeczać nie będę, za dużą ma wiedzę w temacie.
ja to bym mogła nawet dzisiaj pójść do USC.

Wy tu sobie tak miło gawędzicie a ja przypaliłam garnek... ku...wa!!!
Sihayko mi tak smutno chyba przez Alkę właśnie... bo ja też jak ona... nie z wyglądu ale w głowie mam takk samo niepoukładane jak ona... Właśnie oglądam 11 świąteczny odcinek i smutno mi... tak świątecznie smutno...
No ale dobra, nei truję dupy...
Agacynda faktycznie lipa z tym singlostwem...
Ja dzisiaj to w ogóle na nie jestem i tak mi smutno, za nas wszystkie...

reklama
wiem Myniu, bo Alka tak naprawdę smutna jest strasznie...
no cóż, to rzeczywiście nie była dobra rada:/ na pocieszenie dodam, że ja też wiem co nieco o tym pokręceniu w głowie... teraz może trochę mniej, bo ogólnie mam mniej czasu na rozmyślanie.. ale kiedyś...

będzie dobrze Myniu:) już jutro, zobaczysz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry