reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewuszki :)
Gratuluję dobrych wyników po badaniach, teraz jak każda przebadana i ruszy ze starankami to się dopiero posypią kreski, jeszcze jak Mynia powysyła swoje z brokatami to już w ogóle się nie doliczymy :-p;-)
Ja tam w wypowiedzi Ficarii nie widzę nic złego :tak:na pewno nie miała złych intencji
Ja byłam wczoraj na wizycie, bobasek zdrowy dalej nie wiadomo kto to :-) stópki pod tyłkiem, pępowina między nogami nie no to musi być kobieta :-D lekarz mówił pół wizyty że dziewczynka później się lekko obróciło i stwierdził że chyba jednak coś dynda w końcu wymiękł i stwierdził że nie wie co ma mi powiedzieć :-D idę na połówkowe za tydzień w środę do niego prywatnie więc na lepszym sprzęcie może uda się podejrzeć złośnika/złośnicę :-)

reklama
eh kobietki jaką ja piekną pogodę mam za oknem a jak cieplutko jst a my niestety siedzimy w domu :(
ale umyłam okno w pokoju i powiesiłam firanki i powiem wam że długo tak sie nie zmęczyłam, obiadek też już mam gotowy teraz tylko czekam na męża

Pianko kochana widzisz Twoja dzidzia tak samo uparta jak moja :) to pewnie babki są

Hej :)

Ale tu dziś gorąco...

Sihaya przede wszystki gratuluję DROŻNYCH JAJOWODÓW :) Co do HSG to ja miałam to z RTG i nawet nie wiedziałam, że są jakieś inne. Byłam na nim po Ketonalu i dwóch no-spach forte i wytrzymałam i tak samo jak Ciebie też mnie tak mocno nie bolało. Wg mnie ból jest uzależniony od tego jak drożne są jajowody, jeśli są na nich jakieś mikro zrosty to będzie bardziej bolało niż jak są w pełni drożne. A na pewno miałam z RTG bo lekarz nakładał ten cały fartuch do RTG i mówił mi krok po kroku co będzie robił.
Ficaria śliczne te Twoje psinki i rzeczywiście fajnie wyglądają z białą mamusią :)
Agacyndo szkoda, że @ przylazła, ale raz dwa zakończysz branie tych pereł i pozbędziesz się wszystkich przeszkód :)
Mgiełko piękny ten Twój teścior! Trzymam kciuki za jutrzejsze USG :)

Dla reszty buziaki bo nie pamiętam już co miałam napisać :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mgiełko no póki co jestem tylko po prolaktynie, którą mam w normie... Reszta to gin powiedział, że jeszcze trochę, trzeba dać czas jajniolom na prawidłową pracę, żeby można było zająć się resztą...

No rozumiem że ficaria napisała co wiedziała, ja tak odebrałam tą wypowiedź i tyle... wolność słowa oczywiście
mniejsza z tym ja ze swojej strony uważam temat za zamknięty

Gosiak86 dzięki za kciuki, tylko coś się dowiem od razu napiszę
cmoki dla wszystkich na resztę dnia
papapapa

Margotko co do tego bólu to samo powiedziała mi gin.

Pianko to kolejnego wstydnisia na naszym forum w brzuchu nosisz:)

Agnieszka, a czy Ciebie coś nie rozkładało czasem?? a Ty po oknach skaczesz:/ no to chyba nie najlepsza kombinacja, hm?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry