Pianka
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki 
Gratuluję dobrych wyników po badaniach, teraz jak każda przebadana i ruszy ze starankami to się dopiero posypią kreski, jeszcze jak Mynia powysyła swoje z brokatami to już w ogóle się nie doliczymy
;-)
Ja tam w wypowiedzi Ficarii nie widzę nic złego
na pewno nie miała złych intencji
Ja byłam wczoraj na wizycie, bobasek zdrowy dalej nie wiadomo kto to :-) stópki pod tyłkiem, pępowina między nogami nie no to musi być kobieta
lekarz mówił pół wizyty że dziewczynka później się lekko obróciło i stwierdził że chyba jednak coś dynda w końcu wymiękł i stwierdził że nie wie co ma mi powiedzieć
idę na połówkowe za tydzień w środę do niego prywatnie więc na lepszym sprzęcie może uda się podejrzeć złośnika/złośnicę :-)
Gratuluję dobrych wyników po badaniach, teraz jak każda przebadana i ruszy ze starankami to się dopiero posypią kreski, jeszcze jak Mynia powysyła swoje z brokatami to już w ogóle się nie doliczymy
;-)Ja tam w wypowiedzi Ficarii nie widzę nic złego
na pewno nie miała złych intencjiJa byłam wczoraj na wizycie, bobasek zdrowy dalej nie wiadomo kto to :-) stópki pod tyłkiem, pępowina między nogami nie no to musi być kobieta
lekarz mówił pół wizyty że dziewczynka później się lekko obróciło i stwierdził że chyba jednak coś dynda w końcu wymiękł i stwierdził że nie wie co ma mi powiedzieć
idę na połówkowe za tydzień w środę do niego prywatnie więc na lepszym sprzęcie może uda się podejrzeć złośnika/złośnicę :-)