reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor to faktycznie dziwna ta lekarka,
a mnie korci żeby pójść do innego lekarza na USG , wcześniej ale .... czy to coś zmieni, chyba nie mam wyjścia i muszę czekać do tego 5tego grudnia,
a domikcw ciebie piersi bolały caly czas? bo mnie jakby mniej kurde czasem to prawie wogóle i wpadam w panikę

reklama
Mgiełko już niedługo zostało do wizyty szkoda wydawać pieniądze :tak:
Ja się zastanawiam czy brać duphaston czy nie. @ mam regularne....ale boję się poronienia a z drugiej strony Ciąży i tak nie ma a biorę go co miesiąc...

Ostatnia edycja:
Sihaya wchodziłam na to i na to i mi się pokazywała, że za dużo osób ogląda i serwer przeciążony :-( ale od tamtego czasu nie wchodziłam bo nie miałam czasu :-(
Asitko to pewnie dlatego że Sihayka akurat oglądała hihi Zabrała całą Alkę :)
niestety mi dzień zaczął się nie zbyt dobrze, dostałam oczekiwaną premię uwaga 225zł brutto masakra :wściekła/y: zawsze dostawałam min. 600zł - 1200 brutto, tylko 2 lata temu dostałam 200zł brutto za bycie asertywną choć szefowa uważa że sobie ceni asertywnych pracowników ale pewnie pod warunkiem, że tylko mówią że są asertywni, normalnie maskara chciałam już powiedzieć szefowej żeby w du*e sobie wsadziła te 225zł :wściekła/y: ale ugryzłam się w język, haruje jak głupia a inni siedzą i nic nie robią a mają wyższe premie niż ja :wściekła/y: qrwa w kosmos ich wszystkich :wściekła/y: chciałam zmienić pracę, ale staramy się o dziecko i nie za bardzo mogę, bo tu mam umowę na czas nieokreślony, po za tym na razie nigdzie nie ma żadnych atrakcyjnych ofert :no:
Mogę się podpisać pod tym wszystkim Asitko... fakt, że dostałam nieco wyższą premię ale sporo poniżej przeciętnej przypadającej na mój departament, a w oczy szefowa obiecuje mi awans... a nie nakręcam się. Chciałam tylko napisać, że Cię rozumiem.
Bzibzioczku kurcze... a tak mi się podobał Twój wykres... no nic, mam nadzieję,że te dwie kreski na mikołaja zadziałają :)
Isis a może to dobrze, może toczyć się łatwiej niż chodzić :P Moja akcja nie bądź ciota trwa:) Dziś akcji dzień 9 - 5 cm mniej w pasie :) Na razie to wiadomo, że szybo idzie bo woda schodzi z organizmu, tak jest jak się sól odstawi. Tylko mam straszne wzdęcia, a właśnie nie powinnam bo ta zdrowo jem.. hmmm
Sailor to faktycznie dziwna ta lekarka
Ja ten wyraz dziwna zamienilabym na inny:) Właściwie tylko jedną literkę w nim :)

a tak w ogóle to straszne puchy tu u nas...

Ostatnia edycja:
ale tu cisza!!!:szok:

MGIEŁKA też mi się wydaje, że szkoda kasy na dodatkową wizytę. masz leki. teraz czekac. a co do piersi to bolały ale nie cały czas tak samo. byly dni, że wyłam z bólu a nastepnego dnia budziłam się bez zadnych dolegliwosci z ich strony co mnie cieszyło bo tak nie dokuczały:-D bedzie dobrze kochana:*
SAILOR fajnie, ze Twój lekarz poważnie traktuje Twój przypadek i sam się konsultuje z innymi lekarzami. będzie dobrze:)
MYNIA gratuluje! widze, że akcja pomyślnie przebiega. oby tak dalej:*
ASITA asz to niesprawiedliwośc Cię dotkneła!:wściekła/y:

hej kobietki :)
faktycznie dzisiaj cisza

ja dzisiaj byłam z niunia na kontroli i jest ok jutro do przedszkola kupiłam jej witaminy,tran zobaczymy na ile to pomoże mam nadzieje że na długo

a ja dzisiaj byłam na zakupach i kopiłam dzidzi kilka ciuszków ale na razie uniwersalne od 5 grudnia zacznę kupować sukienki jak tylko moje podejrzenia się sprawdzą :)

Domi a Ty kochana jak się czujesz?

Mgiełko ja uważam podobnie jak dziewczyny 5 już nie długo :)

A moja córcia codziennie wieczorem przytula się do mnie i kładzie ączkę na brzuchu i czeka az dzidzia kopnie, a wczoraj chodziła i mówiła ze to będzie siostrzyczka bo jej powiedziała he a nam z mężem chce się z niej tak śmiać bo ona strasznie to przezywa że będzie miała rodzeństwo

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry