Witajcie !
Mynia, gratuluję 5 cm
Gratki, gratki - mniejsze gatki! 
Asita, niestety widzę że z premiami jest wszędzie (lub prawie wszędzie) tak samo. Wiadomo góra musi najwięcej... A człowiek im więcej się natyra, tym ma mniej. Rozumiem Twoje wqurzenio-złości-smutek...
Ja najbardziej nie lubię kiedy premie świąteczne są przydzielane zależnie od stołka czyli im wyżej tym więcej. A Ci na końcu dostają niewiele, a przecież święta u wszystkich takie same, prawda?
agnieszko, nareszcie Córcia zdrowa - hip hip - i mamusia od razu szczęśliwa
mgiełko, stanowczo apeluję o pozytywne myślenie. po prostu musi byc dobrze.
agacynda, jak tam trzecia kicia ? Odwieziona już ?
Sailorku - znakomicie, że Twój lekarz daje radę! Super, że działa i myślę że to dobry trop. Zresztą z tego co wiem, to dobór leków na tarczycę zwykle tak wygląda - trzeba siebie obserwować i sprawdzać co jakiś czas badania i w ten sposób będzie wiadomo czy dawka jest ok.
No i udało Ci się ściągnąć naszego Bzibzioczka
Przynęta wciąż działa!
Domikcw - a kiedy masz wizytację
Isis, super, że się odezwałaś
4-5 kg ?! Ale jakie fajne 4-5 kg !!!
U mnie w temacie starankowym nuda - znaczy małpiszon płaksowaty pognał chyba gdzieś daleko. Nie pozostaje nic innego, jak przytulać się dla przyjemności. Wizytę mam 3 grudnia i mam rozterkę, bo miała to być wizyta podglądająca pęcherzyki, ale nie ma co ogladać, a najgorzej jak @ zawróci na 3 grudnia... oj oj oj .
List do Mikołaja napisałyście już ? :-)
Pozdrówka dla wszystkich
Mynia, gratuluję 5 cm

Asita, niestety widzę że z premiami jest wszędzie (lub prawie wszędzie) tak samo. Wiadomo góra musi najwięcej... A człowiek im więcej się natyra, tym ma mniej. Rozumiem Twoje wqurzenio-złości-smutek...
Ja najbardziej nie lubię kiedy premie świąteczne są przydzielane zależnie od stołka czyli im wyżej tym więcej. A Ci na końcu dostają niewiele, a przecież święta u wszystkich takie same, prawda?
agnieszko, nareszcie Córcia zdrowa - hip hip - i mamusia od razu szczęśliwa
mgiełko, stanowczo apeluję o pozytywne myślenie. po prostu musi byc dobrze.
agacynda, jak tam trzecia kicia ? Odwieziona już ?
Sailorku - znakomicie, że Twój lekarz daje radę! Super, że działa i myślę że to dobry trop. Zresztą z tego co wiem, to dobór leków na tarczycę zwykle tak wygląda - trzeba siebie obserwować i sprawdzać co jakiś czas badania i w ten sposób będzie wiadomo czy dawka jest ok.
No i udało Ci się ściągnąć naszego Bzibzioczka
Domikcw - a kiedy masz wizytację
Isis, super, że się odezwałaś
U mnie w temacie starankowym nuda - znaczy małpiszon płaksowaty pognał chyba gdzieś daleko. Nie pozostaje nic innego, jak przytulać się dla przyjemności. Wizytę mam 3 grudnia i mam rozterkę, bo miała to być wizyta podglądająca pęcherzyki, ale nie ma co ogladać, a najgorzej jak @ zawróci na 3 grudnia... oj oj oj .
List do Mikołaja napisałyście już ? :-)
Pozdrówka dla wszystkich

coś ostatnio u nas pustki, pewnie przez ten szał świąteczny ;-) ja dzisiaj ostatni dzień bez kierownika bo na szkoleniu jest od wczoraj do dzisiaj także mogę się jeszcze troszkę pobyczyć, jestem strasznie niewyspana, bo Fabia (mój młodszy piesio) codziennie jak mój mąż wychodzi do pracy to ona za nim piszczy, dzisiaj to nawet nie pomogło jak ją głaskałam
nie wiem co się z nią dzieje, jest strasznie przywiązana do mojego męża, bo kupiliśmy ją jak miała już przeszło pół roku (dlatego też nie zmieniliśmy jej imienia, chociaż mi się strasznie nie podoba), jak mój mąż był na delegacji w Łodzi i z nią przyjechał i tak się do niego przywiązała, ale teraz te piszczenia jak on wychodzi, nie wiem co jej się stało