reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej hej:)
Melduje ze zyjemy! hehe Ale nadal bez kompa... :baffled:
Nie wiem kiedy bedzie nowy... stary padł na amen:-(
Dzis w pracy nie bardzo mam czas na bb...
heh :-(
Pozdrawiam Was serdecznie!
Mam nadzieje ze szybko do Was wroce!

witam się i ja w pizamce i z lozka:(
boli mnie brzuch a jak zaczełam kaszlec to już masakra. na kolana mnie powaliło jak wstałam..... oj bolało bardzo. mała chyba się wściekła i kopie mnie tak nisko że mam wrażeni iz zaraz wyskoczy:szok: przez to jej kopanie okropnie mi niedobrze. dopiero teraz coś zjadłam....eh.... nie mam siły na gotowanie...

wizytę mam dziewczynki 5 grudnia. wiec jeszcze troszke mi zostalo.
Straszne tu pustki sie ostatnio zrobiły.

AGNIESZKA dobrze, ze z córcią już lepiej. fanie widziec radosc w jej oczach w oczekiwaniu na nowego członka rodziny. nie wszystkie dzieci sie cieszą z rodzeństwa:P

hej dziewczyny pracowicie dzisiaj
domikcw odpoczywaj
u nas nic sie nie dzieje prawie żadnych objawów, a wcześniej po kawie muliło, mam czarne myśli i tyle
ja też mam wizytę 5 grudnia
mnie ciągnie w podbrzuszu troche a tak to nic nawet rano jak wstaje to nie czuje się jak w ciąży, oszaleje chyba i szybciej wyląduje w wariatkowie niż u ginekologa

mgielko ja objawy mialam dopiero od 8 tygodnia a od 11 błagałam zeby minely.do 5 zleci raz dwa i bedzie wszystko dobrze.

Ja was podczytuje ale niestety czasu zeby odpowiedziec jakos malo mialam.

Dzisiaj mialam wizyte. dalej nie wiem czy moj synek to faktycznie synek. obłednie mały z nami pogrywa!Wrrrr..!! Jutro umawiam sie na polowe grudnia na usg polowkowe.Licze ze tam sie juz nam ujawni .

Noelle1986 dzięki za to co napisałaś, dodałaś mi jakoś nadziei, że wszystko będzie ok, bo ten brak objawów to moja zmora, jedyne co to mam wiecznie ćmienie po bokach na dole brzucha raz jeden bok raz drugi i tak wiecznie

Hej kochane.
Mgiełko kochana wszystko będzie dobrze, musisz przepędzić czarne myśli. Ja @ jak zawsze się spóźnia ale ile tym razem nikt tego nie wiem, testu jeszcze nie robiłam. Pozdrawiam.

reklama
hej Czarni:* jak się czujesz?? napisz coś tu u nas o Was:P

Anke trzymam kciuki zeby @ nie przylazła.
NOELLE ale uparciuch z tego Twojego maluszka:) ale niespodzianki sa fajne:P

tak mi niedobrze dziewczyny!!!! poszłabym do łozka no ale trzeba cos tacie i męzowi ugotowac........ bedę rzygac........................................
..................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry