reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko gin. powiedział, że to że one nie pękły mogło być jednorazowe, ale także mi mówiła o tym zastrzyku na pęknięcie, robi się go jak pęcherzyk ma 19mm

reklama
a więc, fajnie że rosną, jak coś wyluka to lekarka na monitoringu i da zastrzyk na pęknięcie i wtedy ..... bryk bryk a za dwa tygodnie na teście tłuściutke dwie kreseczki trzymam kciuki !!!!

kochane zemdliło, pobiegłam do łazienki na ślinie się skończyło, większego żygańca nie było, ale nadal muli czyli może jest nadzieja:
OFICJALNE OBJAWY CIĄŻOWE CZAS ZACZĄĆ !!!

kurcze Asita nie rozumiem Twojej ginekolog przecież pęcherzyk 24mm to dobry pęcherzyk i takie właśnie pękają... Jest tak duży jakbyś była tuz tuż przed owulacją. Niestety nie znam się na tym, co jeśli jest dodatkowy przerośnięty pęcherzyk...
Jak nie pękają to powinni przy wielkości 19mm podać zastrzyk na pękniecie, więc może dlatego w następnym cyklu chce go, że tak powiem wyłapać wcześniej :)

Laluś ciężko coś wywnioskować z Twojego wykresu, bo wygląda trochę jak bezowulacyjny. Jeśli jednak w 7 dfl był to jednorazowy spadek to wtedy mogła być implantacja i wtedy jutrzejszy test już powinien wyjść :) Powodzenia! :)

Nie chciałam Cię straszyć, po prostu jeśli ten spadek utrzymywał się dłużej niż jeden dzień to raczej nic z tego nie było, bo progesteron nawet nie wydzielał się (to od niego rośnie temperatura), ale jeśli to był jednorazowy spadek to jak mówiłam mogło być zagnieżdżenie, bo wtedy temp spadać może i to jest normalne :) Pomyślnego testu :)
Laluś a Ty badałaś hormony, bo nie pamiętam?

Ficaria mojej gin. chodziło głównie o ten pęcherzyk który ma 32mm, że nie pęknie, a jeśli pęknie to raczej nic z tego nie będzie bo jest "przeterminowany", ale mówiła, że może czasami jeszcze dzisiaj pęknąć ale nie była pewna. Gin chciała żebym przyszła wcześniej żeby zobaczyła jaki duży mam pęcherzyk w 10 dc, bo jeśli się okaże, że ma 19mm to by oznaczało, że mi pęcherzyki nie pękają i wtedy będą musieli dać zastrzyk na pęknięcie, tylko mi prawdopodobnie 10 dc wyjdzie w święta lub w nowy rok, także nic z tego i kolejny cykl pójdzie na straty :-( mam nadzieję, że zrozumiałaś, to co napisałam :-)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zabiegana jestem ostatnio, mam nadzieję że od przyszłego tygodnia trochę mi odejdzie..dziś na 19 mam połówkowe także proszę trzymać kciuki żeby wszystko było ok :-) z resztą innej opcji nie biorę pod uwagę ;-):-p
A ja miałam dziś kosmiczny sen - śniło mi się że umówiłyśmy się wszystkie z tego wątku na spotkanie u domik która mieszkała w Szczecinie i na dodatek razem z Mynią i jej mamą...I była agacynda, domik, Mynia i Mgiełka i zajadałyśmy się pysznymi ciastami które zrobiła Mynia bo okazało się że tamte testy były błędne i jednak jest w ciąży więc świętowałyśmy :) aaa i Mynia takie rudawe włosy miała :szok::-D:-D chyba muszę mniej jeść przed snem ;) Miłego dnia kobitki i moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla każdej :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry