reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianka ale sie uśmiałam bu hahha, a ja jak wyglądałam w tym śnie?
kurde ty o ciastkach a mi się chce śledzi, ale to temat nie związany z ciążą (mi się śledzi chce raz na miesiąc - mąż się smieje że ja to jak ciężarna z tymi śledziami) a dla odmiany z Oliwią w ciąży nie miałam żadnych zachcianek

reklama
hej kobietki :))

Czarnooka tulę Cie mocno

Laluś ja tam się nie znam na tych całych wykresach ale na moje jak chcesz to testuj ja trzymam kciuki :)

Pianko daj koniecznie znać po wizycie, czy dzidzi siusiak nie odpadł :)
fajny sen miałaś

A ja chciałam sie pochwalić ze właśnie skończyłam 20 tydzień i jutro zaczynam 21 :) w poniedziałek idę na glukozę bleee właściwie to bym mogła iść jutro ale pójdę w poniedziałek

cięzarowki moje kochne czy was też tak sutki szczypią, ja się zastanawiam czy to nie dlatego ze niegługo chyba sie siara powinna pojawić, nie? czy to jeszcze daleko bo ja nie pamiętam

Asita zerknęłam na Twój wykres naprawdę duże masz te pęcherzyki, a gin nie mógł Ci od razu dać tych leków na pęknięcie ? czy to już za późno

Ostatnia edycja:
Agnieszko nie wiem czy się uda bo 10 dc może mi wypaść w święta lub po a gin. przyjmuje pewnie od 2 stycznia :-(

Kochane ja się żegnam, zajrzę do Was wieczorkiem :****

hej:*
dziś już mi lepiej, nawet drzemke sobie walnełam:P na obiadek wszamałam risotto a teraz mam ochotę na racuchy których nienawidzę:eek::-D dziwne nie:P?

CZARNOOKA przykro mi, że z serduszkiem coś nie tak:( napweno 2013r bedzie dla Ciebie szczesliwy:* zdrówka:*
ASITA szkoda, że cykl zmarnowany ale wazne że wiesz na czym stoisz no i badania masz ok:) nic tylko się strac:*
AGNIESZKA gratuluje:* mnie nie szczeypią sutki. czasem piersi zabola. a siary nie mam. chyba nie u wszystkich się pojawia. tak czytalam
PIAKA genialna jestes z tym snem:P:-D powodzenia na wizycie i czekamy na wieści:*
LALUS kciuki trzymam za II krechy:*
MGIEŁKA przez Ciebie to ochotę na sledzia nabrałam, albo na ogóraski::P

buziaki:*

hej hej dziewczyny
ja tylko na chwilke. Dac znac ze zyjemy i mamy sie w miare dobrze. 18 wybieramy sie z męzuchem na usg polowkowe w 3/4D. Juz wtedy maluchowi nie popuszcze-musi sie ujawnic bo matka ma dylematy kolorystyczne wyprawki.

Agnieszko
-zapewne to szczypanie to na siare. Ja doswiadczylam tego tydzien temu,a teraz jak dojna krowa:/ Czemu mnie ten zaszczyt tak wczesnie kopnal to nie wiem:/

pianko-kciuki zacisniete,czekam na relacje!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry