• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko wiem, że nie można się sugerować temp mierzoną popołudniu. Ale mam cichą nadzieje, że się w końcu udało. Choć mam schizy, że zaraz mi tak poleci, że ja pierdziele.... No to ja idę do pracy... Miłego dzionka :-)

reklama
no wiecie co?? tu jest wręcz zatrważająco cicho:szok:
witam z nad kawy. 1/8 porzadków zrobiona-mówiłam ze mam tempo i kondycje ślimaka ostatnio. Ogarnęłam i siebie. Kolacja dla męzucha dochodzi w kuchni i tak oto minął dzień.

domikcw dobrze zrozumiałas. Ja to mam "szczęście". doktorzyna mówi ,ze wszystko ok w związku z powyższym.

Hej kobitki :) kurcze taka jestem ostatnio zalatana że chwili spokoju nie mam :/ a jeszcze mąż w domu do soboty bo wziął kilka dni wolnego to w ogóle dwa razy więcej się narobić przy nim trzeba :angry:
mgiełko nie pamiętam konkretnie twarzy ze snu poza wyśnioną rudawą Mynią :-D
Czarnooka zdrówka kochana :*
Agnieszko a może Cię szczypią bo stanik już za ciasny i ociera?
Noelle mi się siara w pierwszej ciąży taka porządna zaczęła ok 30 tyg, teraz miałam kilka razy kilka kropel ale to po nocy, może na cycku leżałam i się wycisnęło ;-)
Wizyta ok, dzidzia się wierciła strasznie ciężko było obejrzeć dokładnie narządy ale z tego co pokazało wszystko jest ok, jeszcze na następnej wizycie doktorek ma spojrzeć żeby się upewnić - może będzie spokojniejsze ;) nóżki rozłożyło pięknie i oto efekty:
mamy synka :)

Załączniki

• niunius.jpg
    niunius.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 78
:-D czuje czkawke!!!! ale śmieszne uczucie:-D Lenuske szarpie że hej....pewnie po frytach co się matka napchała:P

NOELE no masz Ci los... no ale cóż trzeba szczeście docenic i juz:)
PIANKA oooooo gratulacje!!!! super wiadomosci. zawsze chciałam miec parkę:P jednak przeczucia na babsko Cie zawiodły. imię już macie??

a oto na poprawe nastroju przedstawiam wam mój 26 tydzień (nie mam jeszcze z 27:P)
Zobacz załącznik 519205 Zobacz załącznik 519206

to ja mi mój ogromny brzuchol według pani położnej.......

suwaczej mi sie popsuł i nie odlicza. dzis równy 27tc a on nie reaguje!!!!

Pianko gratuluje syneczka:D Coz za niespodzianka. Ciekawe czy i moje podejrzenia będa miały taki efekt jak u ciebie;D najwazniejsze,ze wszystko ok:D

domikcw piekny brzusio!! ej i wcale nie duzy. Ja jako Położna ci powiem ,ze piekny jest i zgrabniutki a juz na pewno nie za duzy!!

eh...ja 18 grudnia mam to polowkowe usg,zakwitne do tej pory:/

domik gdzie duży brzuch? oszalała ta kobita czy co? jest akuratny!:tak: a imię było wybrane..Dominika... :P no cóż może będzie Dominik :-D nie mam pomysłu dla chłopaka, zawsze podobało mi się Michał ale siostra podkradła :baffled:

PIANKA, NOELE no ja nie wiem gdzie ona mojego giganta widziała ale tak pojechała po mnie:( ze jeszcze troche czasu mi zostało to ja się nie wtoczę na porodówke. przykro mi było jak cholera:(

ja mam wizytę w środę. ciekawe co tam moja księżniczka wyrabia:P

PIANKA a imię Dominika przepiękne!!!!!:-D Dominis tez bardzo ładnie:)
NOELE zleci szybko czas do połowkowego zobaczysz:*

reklama
Noelle no jutro zrobię... Nie nastawiam się. Brzuszek ciągnie jak na @... I troszkę piersi przy dotyku bolą...

Cisza tutaj... ;-) Zmierzyłam przed chwilą temp.(po 12) (nie wiem czemu) i wyszło 37.2... No szok... Myślicie, że jakby @ miała przyjść to by była taka temp.???
Lalusiu ja w ciągu dnia codziennie mam powyżej 37,5. Temperatura w dzień zupełnie nic nie mówi, ale oczywiście trzymam kciuki :)
Pianko jai śliczny siusiaczek :)
Domiczku śliczny idealny brzuszek :)

No nie piszecie prawie wcale...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry