reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko wiem, że nie można się sugerować temp mierzoną popołudniu. Ale mam cichą nadzieje, że się w końcu udało. Choć mam schizy, że zaraz mi tak poleci, że ja pierdziele.... No to ja idę do pracy... Miłego dzionka :-)

reklama
no wiecie co?? tu jest wręcz zatrważająco cicho:szok:
witam z nad kawy. 1/8 porzadków zrobiona-mówiłam ze mam tempo i kondycje ślimaka ostatnio. Ogarnęłam i siebie. Kolacja dla męzucha dochodzi w kuchni i tak oto minął dzień.

domikcw dobrze zrozumiałas. Ja to mam "szczęście". doktorzyna mówi ,ze wszystko ok w związku z powyższym.

Hej kobitki :) kurcze taka jestem ostatnio zalatana że chwili spokoju nie mam :/ a jeszcze mąż w domu do soboty bo wziął kilka dni wolnego to w ogóle dwa razy więcej się narobić przy nim trzeba :angry:
mgiełko nie pamiętam konkretnie twarzy ze snu poza wyśnioną rudawą Mynią :-D
Czarnooka zdrówka kochana :*
Agnieszko a może Cię szczypią bo stanik już za ciasny i ociera?
Noelle mi się siara w pierwszej ciąży taka porządna zaczęła ok 30 tyg, teraz miałam kilka razy kilka kropel ale to po nocy, może na cycku leżałam i się wycisnęło ;-)
Wizyta ok, dzidzia się wierciła strasznie ciężko było obejrzeć dokładnie narządy ale z tego co pokazało wszystko jest ok, jeszcze na następnej wizycie doktorek ma spojrzeć żeby się upewnić - może będzie spokojniejsze ;) nóżki rozłożyło pięknie i oto efekty:
mamy synka :)

Załączniki

• niunius.jpg
    niunius.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 76
:-D czuje czkawke!!!! ale śmieszne uczucie:-D Lenuske szarpie że hej....pewnie po frytach co się matka napchała:P

NOELE no masz Ci los... no ale cóż trzeba szczeście docenic i juz:)
PIANKA oooooo gratulacje!!!! super wiadomosci. zawsze chciałam miec parkę:P jednak przeczucia na babsko Cie zawiodły. imię już macie??

a oto na poprawe nastroju przedstawiam wam mój 26 tydzień (nie mam jeszcze z 27:P)
Zobacz załącznik 519205 Zobacz załącznik 519206

to ja mi mój ogromny brzuchol według pani położnej.......

suwaczej mi sie popsuł i nie odlicza. dzis równy 27tc a on nie reaguje!!!!

Pianko gratuluje syneczka:D Coz za niespodzianka. Ciekawe czy i moje podejrzenia będa miały taki efekt jak u ciebie;D najwazniejsze,ze wszystko ok:D

domikcw piekny brzusio!! ej i wcale nie duzy. Ja jako Położna ci powiem ,ze piekny jest i zgrabniutki a juz na pewno nie za duzy!!

eh...ja 18 grudnia mam to polowkowe usg,zakwitne do tej pory:/

domik gdzie duży brzuch? oszalała ta kobita czy co? jest akuratny!:tak: a imię było wybrane..Dominika... :P no cóż może będzie Dominik :-D nie mam pomysłu dla chłopaka, zawsze podobało mi się Michał ale siostra podkradła :baffled:

PIANKA, NOELE no ja nie wiem gdzie ona mojego giganta widziała ale tak pojechała po mnie:( ze jeszcze troche czasu mi zostało to ja się nie wtoczę na porodówke. przykro mi było jak cholera:(

ja mam wizytę w środę. ciekawe co tam moja księżniczka wyrabia:P

PIANKA a imię Dominika przepiękne!!!!!:-D Dominis tez bardzo ładnie:)
NOELE zleci szybko czas do połowkowego zobaczysz:*

reklama
Noelle no jutro zrobię... Nie nastawiam się. Brzuszek ciągnie jak na @... I troszkę piersi przy dotyku bolą...

Cisza tutaj... ;-) Zmierzyłam przed chwilą temp.(po 12) (nie wiem czemu) i wyszło 37.2... No szok... Myślicie, że jakby @ miała przyjść to by była taka temp.???
Lalusiu ja w ciągu dnia codziennie mam powyżej 37,5. Temperatura w dzień zupełnie nic nie mówi, ale oczywiście trzymam kciuki :)
Pianko jai śliczny siusiaczek :)
Domiczku śliczny idealny brzuszek :)

No nie piszecie prawie wcale...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry