reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mało sie dzieje, oj mało... nie mam co czytać w pracy ! A myślę że to dlatego, że już dużo ciężaróweczek, a i chyba dlatego, że święta tuż tuż, no i koniec roku... No i Mynia już nie na zwolnieniu :P I Figielek figluje, i w ogóle....

Edit prawie godzina później... No nikoguteńko nie ma, trochę smutno... :/
Domikcw - pięknie wyglądacie !
Laluś - trzymam kciuki za jutrzejszy teścik

Dobrej nocy :) Udanej... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jillko ja bym chętnie popisała po pracy... ale nie mam z kim... ale przynajmniej wkręcanie mi przejdzie...
Kupiłam sobie dziś Kalendarz dobrych myśli Beaty Pawlikowskiej, fajny, ciepły i dobry :)

Witam dziewczyny w piątkowy poranek :-D
Domikcw śliczny brzuszek i wcale nie duży :tak:
Pianko gratuluje synka, mąż pewnie uradowany co??? :tak:
Laluś głowa do góry będzie dobrze :tak:

Ja to w tym cyklu mam totalny luz po tym jak gin. powiedziała, że pęcherzyki są za duże i z tego na 99% nic nie będzie, od dzisiaj biorę dupka 2 razy dziennie może w końcu cykl mi się skróci, mam nadzieje, że 10 dc przypadnie mi przed świętami żebym do niej zdążyła iść, ale szczerze w to wątpię, bo dzisiaj dopiero 16 dc :-(

dziękuję kochane:* ale tu pustki:szok: coś nam i sihaya i sailor i bzibziok i agacynda wiele wiele innych babek pouciekało:(

u nas jakoś buro dziś, nawet słonko nie prześwieciło. czekam na kurczaczka z piekarnika i idę sie delektowac. trzeba jakies ciasto upiec i chyba koniec moich prac na dzis:P

buziolki:*

hej laseczki!
Pianka, gratuluję synka :) Domicw, Ty nie masz dużego brzuszka, popatrz na mój w 20 tygodniu:szok: ..u mnie podwójnie..no ale..
Lalus, tzrymam kciuki dalej!

Załączniki

• IMG00246-20121124-1038.jpg
    IMG00246-20121124-1038.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry