reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie dziewczyny :)

Pianko, świetny sen :) Może proroczy?!
Agnieszko, gratuluję "oczka" :D
Asitko, to są świetne wieści mimo wszystko ! Bo znaczy, że są jaja! A jak jaja są to i bobo będzie! Kwestia czasu! Rozumiem, że LH się podaje w zastrzyku ?
Noelle - już pewnie wyszłaś z gabinetosa! :)
Domikcw - a może w tych racuchach, to chodzi o zapach... Bo przecież racuchy pachną obłędnie....
Laluś, mocno trzymam kciuki. :tak: Dasz prędko rano znaka, prawda?
Mgiełko - normalnie się tego nie życzy, ale w Twoim przypadku życzę Ci mdłości i innych sensacji - tak żebyś się nie martwiła ! :)
Czarnooczko, dziewczyny mają racje - rok 2013 będzie dla odmiany super świetny! Dbaj o siebie!
Mynia, a gdzie Ty?:cool:
Ficiara, a jak Ty się miewasz?

U mnie stara bida - jak zresztą widać na wykresie...
Poza tym trochę się niepokoję, mam dziwne sny, budzę się z krzykiem w nocy...
Jakoś tak raczej na dołek, nie górka.

Idę na jutrzejszy obiad zrobić klopsiki w sosie pieczarkowym
Wpadnę potem

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki ja się użeram z przeglądarką bo Figiel poprzestawiał mi wszystko co się da. Nawet zmienił wszystko na czarno białe... Już odinstalowałam i zainstalowałam jeszcze raz i dupa... zapamiętałą te Figlowe ustawienia i klops...
Pianeczko sen świetny:) ale niestety nie proroczy. Temperaturę dziś zmierzyłam i 36,28 więc ani ciąży nie ma ani nawet skoku jeszcze nie było chociaż już 18 dc mam... ale w du... to mam. Niech się przestawia cykl, nawet dobrze, niech owu nie wypada na koniec miesiąca tylko na początek :) będzie mi łatwiej urlop wziąć żeby do S jechać:)

Aha i jeszcze Pianko miałam napisać, że ja mam włosy taki lekko rudawy blond :)

Ostatnia edycja:
Cześć... Ja jutro nie zatestuje bo zapomniałam testu kupić :sorry2: I najwcześniej zatestuje 30 listopada, jak @ nie przyjdzie do tej pory.

Ficaria nie badałam hormonów... A jakie powinnam zbadać? To jak w grudniu będę miała czas to podejdę do jakiegoś laboratorium i zrobię.

Witam dziewczynki z rana :-D
Ja dzisiaj jakaś znowu nie wyspana :-( Chanelka moja psinka wyciągnęła sobie jeden szew małpa jedna, widocznie nie lubi liczby 13 (bo tyle miała szwów") a Fabia znowu rano piszczała za moim mężem jak wyszedł do pracy, nie wiem co jej się poprzestawiało :-(
Jutro w pracy znowu sama bez kierownika, a więc luzik :-D z wszystkim się już wyrobiłam, także jutro mam wielki luz, bo nie ma szefowej ani nawet zastępcy szefowej i przez to wszystko myślę, że dzisiaj jest piątek :-p
Myniu to faktycznie psotniś z tego Twojego Figla :tak:
życzę miłego dnia :-D

witam ranna pora
Co tu u Nas takie pustki?? Od paru dni cisza jakas:szok: gdziescie sie przeniosly???:confused2:he???

Ja po wczorajszym ,dołująco-przytłaczającym dniu i zatruciu pokarmowym i powalającym bólu kręgoslupa troche jakbym odzyła:-) co widać skoro tradycyjnie juz na nogach przy sniadaniu ale dla odmiany z herbata. Dzisiaj mam ambicje na porzadki przed swiateczne,przy mojej obecnej kondycji moge sie nie wyrobic do Wielkanocy:sorry: tak wiec dzisiaj sama w domu,mąz w pracy a ja działam:porządki i w domostwie i ze soba ,pora głowe ogarnąc,jakąs farbe zarzucic,odzywic itd.

Jillka noo ..napisalam jak niemota,usg połówkowe mam 18.12.12:D
tak więc w sprawie malucha nic nowego nie wiem,i staram sie nie rozstrzygac kwestii plci bo juz mnie glowa od tego boli:D Bedzie chlopak,tak jak mi sie ubzduralo i koniec kropka:D

lalus rób test,ładnie to wyglada

Agnieszko za mna śledzie juz tydzień chodzą:D kiedy masz wizyte??? czy płec juz znasz???

mgiełko jak tam??

Ostatnia edycja:
witam z ranka:*
wyspałam się i zaliczyłam nerwa bo maż śpi a mi się chce drożdzówki albo pączka!!!! o on śpi i śpi a mi się chce:P
śledzia to też bym zjadła.
PIANKO i gdzie te wiesci z usg?? dziel się wiadomosciami
NOELE u Ciebie sie siara pojawiła tak wcześnie?? nie wiem czy dobrze zrozumiałam. udanych porządeczków życzę. jak skonczysz to wpadnij do mnie:-D
ASITA biedna psinka. może ją szwy ciągna i postanowila sobie ulżyc:P
MYNIA aaaa figiel po dupsku powinien dostac:P ależ on ma pomysły!
JIILKA może o ten zapach chdzi. ale nie mam kogo namówic na zrobienie bo ja nie umiem tego specyfiku zrobic, nigdy mi takie nie wyszły jak mamie:P

i co ja teraz bede jadła jak paczka nie ma??:angry:

Noelle no jutro zrobię... Nie nastawiam się. Brzuszek ciągnie jak na @... I troszkę piersi przy dotyku bolą...

Cisza tutaj... ;-) Zmierzyłam przed chwilą temp.(po 12) (nie wiem czemu) i wyszło 37.2... No szok... Myślicie, że jakby @ miała przyjść to by była taka temp.???

Ostatnia edycja:
reklama
Laluś mi plamienie przychodziło nawet jak miałam tempkę 39 :-( a po za tym tempka o tej godzinie nie jest wiarygodna i nią nie należy się tak mocno sugerować, bo na nią ma wpływ bardzo dużo czynników i moja gin. mówi mi, że ona tempce nie wierzy :-( ale trzymam kciuki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry