reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor nie mam pojęcia... Ale tak mnie brzuch boli jak na @... No jak @ nie będzie do poniedziałku to zrobię test...

No to ja dziewczynki mykam z Moim Mężczyzną na Parapetówko-Andrzejki :-)

Miłego Wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
Hej!
Wreszcie wracam do Was:D
P. kupił i uruchomił nowego laptopa:-)
sailor powodzenia! działajcie:D
lalus puki @ nie ma jest nadzieja:-)
agus piekny brzusio!

A ja wam powiem ze jakos ten moj cykl dziwny jest i watpie zeby sie udało....
Ale dzis chyba znowu wykorzystam meza... taka mam ochote... :-D

myniu co tam u ciebie i Fiska?

Różyczko ja też bym miała ochotę wykorzystać niemęża:)
U mnie nic nowego... cieszę się, że weekend. zmęczona jestem chronicznie... Podgldam Różyczo Twój wykres codziennie i nie wiem co Ci się w nim nie podoba:)
FIcarko pamiętasz jak kiedyś mowiłaś żeym pokazała Ci USG a Ty mi zdiagnozujesz PCO lub brak:) To własnie znalazłam:)
Wrzucam wzdjęcie w rozmiarze normalnym i powiększonym, nei wiem z którego będzieCi łatwiej soć wyczytać:)
USG1.jpg
USG2.JPG
USG3.jpg

Ostatnia edycja:
No nareszcie coś się zaczyna tutaj dziać ! :)
Myniu, lekturka brzmi nieźle - miłego czytania ! Jakie masz słitaśne focie, no no :)
Sailor, coś mi się zdaje, że naprawdę listopad jest miesiącem anomalii... Jak dobrze, że poszłaś się zbadać...:)
Różyczko, gratuluję sprzęciocha ! koniecznie musisz go testować, pisząc tutaj

ja jutro wyjeżdżam na weekand, będę bez neta, więc pojawię się w poniedziałek.
Także napadajcie i bądźcie napadane, a ciężaróweczkom braku dolegliwości!

reklama
Cześć :-) Wczoraj troszkę przesadziłam z alko... Ale raz na jakiś czas tak się pije więc to nic :-p Nie mierzyłam tempki bo pewnie i tak by była zaburzona bo alkohol itd... @ dalej nie ma... znowu ten cykl się wydłuża... Wrr :wściekła/y:

A u nas śnieżek prószy.. :-) Lubie śnieg... Najbardziej to lubię taką pogodę jak jest tak -10, pada śnieg i świeci słońce :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry