reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć Dziewczynki,

Mgiełko ciesz się Babo a nie martw, 5 grudnia się dowiesz wszystkiego, to już w przyszłym tygodniu. nie stresuj siebie, męża i fasolinki niepotrzebnie!! Kibicuję Ci ogromnie!!

Domik współczuję tych mdłości i rzyganka, ale przynajmniej jak Cię dzidziol kopnie to wiesz, że mieszka :-)

Czarni Kochana moja!!!!!!!!!! Jak się czujesz Bębolku?? widziałam, że płaszczyk za mały :-) przeprowadziliście się??

A ja w pracy mam taki nawał pracy, że jak przychodzę do domu, to padam na twarz i tylko zwieszam się na FB.

reklama
Różyczk@ wracaj do nas szybko, a ja póki co zacieram ręce za ten piękny skok u Ciebie i oby taka temp utrzymała się &&&&&&&&&&&&&&&:)

Mgiełko a Ty bądź dobrej myśli:) musi być dobrze:) a z braku objawów póki co się ciesz, bo jak spadną na Ciebie to będziesz miała ich dość;)

Noelle heheh to was młody trzyma w niepewności hihi... twardy charakterek się szykuje:D

Czarni!!!!! wooooo:) żyjesz:) i jeszcze masz siłę podnieść się do kompa:D bo porodówka już za rogiem;)
ale ten czas zleciał:) Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:*

Bzibzioczku a do Ciebie mam romansik mały:D jako nasza forumowe kulinarne guru możesz mi polecić jakąś fajną, ciekawą książkę kucharską na prezent?? dodam, że na prezent dla mnie hihi.. właśnie piszę list do Mikołaja i Aniołka:D przeglądam właśnie różne które kiedyś oglądałam w sklepach ale nie mogę się jakoś zdecydować:/

Poza tym u nas na froncie już po dniach płodniaka;) wygląda na to,że owulka rzeczywiście wcześniej była niż to planowaliśmy.. temp już się podnosi no i zobaczymy czy przesunięta owulka zaowocuje czy też nie...
Obserwacja cyklu - enpr.pl

Witam się z okolic Poznania...siedzę sama w pokoju hotelowym i rozmyślam...czytać książkę?oglądać tv?czy iść pod prysznic i spać?
Dzisiaj prawie cały dzień w drodze, jutro rano do klienta, a potem znowu 450 km przede mną...dobrze, że @ już się kończy, bo bym wyszła z siebie przez tyle godzin w samochodzie, dzisiaj jechałam 6 godzin, a jutro pewnie będzie dłużej, bo później wyjadę.

Czarni fajnie, że się odezwałaś:)

Sihaya, co do książek kucharskich, to mam ich nie wiele, ale tą jedną specjalnie sobie zamówiłam: 30 minut w kuchni (druk) - Jamie Oliver - Merlin.pl
Większość przepisów ściągam z internetu, tą książkę chciałam, bo ma ciekawe przepisy, a postępując z godnie ze wszysttkimi instrukcjami na prawdę można wiele z tych potraw zrobić w 30 minut, nawet 3 daniowy obiad, jest jeszcze tego samego autora 20 minut, ale ta jakoś mi bardziej pasuje.
Klasycznej książki kucharskiej nie posiadam, mam jeszcze kuchnię włoską, bo ją uwielbiam, a sama kiedyś koleżance kupiłam coś w rodzaju kuchnie świata z Pascala, z daniami regionalnymi typu kuchnia: włoska,grecka,meksykańska...indyjska itd.

troche mi przeszło. mała się uspokoiła i daje matce dychnac:P

SIHAYA trzymam kciuki zeby po tym hsg szybko fasoleczka się pojawiła:*

coś ostatnio pustki tu. dziewczyny zapracowane. biedne moje:( chwilka relaksu się Wam nalezy. buziaki:*

o jejku. Jakie pustki normalnie az nie mozna uwierzyc. Zawsze nie bylo realne nadrobienie Was. Chyba wszystkie poczulyscie juz szal zakupow swiatecznych i pisania listu do Mikolaja ;).
Teraz ogladam Pianiste z malzonkiem...jaki smutny film...jejku jakie to straszne bylo... A moj malzonek chory biedaczyszko

Hej kochane :*

ja niestety nie zaczęłam cyklu z CLO. bo akurat trafilam do szpitala z migotaniem przedsionkow. ehh czuje sie fatalnie. ten rok jest dla mnie tragiczny chce by juz sie skonczyl.
wiec moj plan zaciazyc w grudniu niestety sie nie powiodl.
trzymam kciuki kochane za testujace i wszystkie by ujrzały II kreseczki.

Witam dziewczyny z rana:-D
Ja byłam dzisiaj na USG a więc, mam 2 pęcherzyki przerośnięte 32mm i 24mm i ten cykl spisany jest na straty :-( przepisała mi dupka mam brać 2 razy dziennie jedną tabletkę od 16-25 dc, gin. podejrzewa że pęcherzyki nie pękają i dlatego cykl mi się wydłuża, mam się do niej umówić w następnym cyklu ale tak koło 10 dc, także nie mam się co nakręcać, że zajdę w tym cyklu, II kreseczek z brokatem nie zobaczę :-( acha prolaktyna i TSH w normie :-D

Czarnooka tulę Cię kochana, trzymaj się, zaczniemy razem z nowym rokiem i chociaż ma 13 na końcu to dla nas będzie szczęśliwy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za wsparcie

Czarnooka tulę cię mocno , tak strasznie mi przykro, że z tym serduszkiem tak u ciebie nie fajnie ehhh odpoczywaj i w miarę możliwości wycisz się ( wiem że to tak łatwo mówić, ale życzę ci tego z całego serca)

Asita to też nie fajnie z tymi pęcherzykami, ale jeżeli urosną do odpowiedniej wielkości to wiem że lekarze dają zastrzyk na pęknięcie i wtedy trzeba się starać, może dlatego kazał ci przyjśc w 10dc

Ja ten cykl też spisalam na straty, kto by pomyslał owulacja była około 36 dnia cyklu cykl 50 dniowy masakra jakaś , ciekawe jak mi lekarz wyliczy termin porodu hihih
ale juz sobie sprawdzilam ze ten sam termin wychodzi mi przy cyklu 50 dniowym ( tak jak zaczeła mi się @ 26 wrzesnia) co przy 30 dniowym ( jakbym zaczęla się 16 października) a więc na 25 lipca
ale... do wyznaczenia terminu i założenia karty ciaży to jeszcze daleka droga....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry