Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Agacyndo a skąd wziął się ten trzeci ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zawsze dostawałam min. 600zł - 1200 brutto, tylko 2 lata temu dostałam 200zł brutto za bycie asertywną choć szefowa uważa że sobie ceni asertywnych pracowników ale pewnie pod warunkiem, że tylko mówią że są asertywni, normalnie maskara chciałam już powiedzieć szefowej żeby w du*e sobie wsadziła te 225zł
ale ugryzłam się w język, haruje jak głupia a inni siedzą i nic nie robią a mają wyższe premie niż ja
qrwa w kosmos ich wszystkich
chciałam zmienić pracę, ale staramy się o dziecko i nie za bardzo mogę, bo tu mam umowę na czas nieokreślony, po za tym na razie nigdzie nie ma żadnych atrakcyjnych ofert
w piątek moja psinka Chanelka miała operację na nóżkę bo jej taka gula się zrobiła i nie szło tego wydusić bo rozlało się pod skórą i musiała być operowana, operacja trwała 2h, jak wróciłam z kolacji służbowej, którą mamy co roku z okazji tego naszego święta, i tych super premii
to nie miała siły nawet podnieść się na nóżkach tylko ogonkiem machała, ale już teraz wszystko z nią dobrze
mamy jechać dzisiaj na kontrolę z nią, ale mój mąż dzisiaj pracuje dłużej także nie zdążymy, a ja sama jej nie utrzymam bo ona panicznie się boi tego weterynarza, także pewnie jutro z nią pojedziemy
Już mam jakieś 4-5kg na plusie
Ale to przez te mdłości tak ciągle podjadam, mam nadzieję, że jak miną to waga się zatrzyma ;-)
weekend mialam meczący to może dziś odpoczne
milego dnia kochane:*
@#$% baba co u niej byłam mówiła,że zdrowa jestem.