reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Trzecia to moja Tosia, zabrałam ją z domu na kilka dni, żeby odżyła troszkę... Bo u mnie w domu u rodziców tylko śpi i je i nic więcej... to wszystko po tym wypadku co miała mieć ogon amputowany... no więc tata wpadł na świetny pomysł byśmy ją zabrali na kilka dni, żeby trochę z naszymi kotami się pobawiła... ale niestety... siedzi na parapecie i wyje...

Agacynda, oj oj... może się przyzwyczai ale jak jutro dalej będzie tak wyła to nie ma co jej męczyć. Moja babcia mawia, że psy przywiązują się do ludzi a koty do miejsc. Dla kota przeprowadzka to duże przeżycie. Ale fajnie byłoby jakby trochę poświrowała z Luśką i... z Lidką??? Wyleciało mi chwilowo jak przechrzciłaś Drakę :)
Sailor, też lubię te kreskówki i mój Figiel jest właśnie taki jak kot Simona:)
A znalazłaś już nowego endokrynologa?

Witam dziewczyny z rana :-)
Pianko gratuluję połówki ciąży no to teraz już z górki :tak:
Sihaya wchodziłam na to i na to i mi się pokazywała, że za dużo osób ogląda i serwer przeciążony :-( ale od tamtego czasu nie wchodziłam bo nie miałam czasu :-(
Myniu niestety utknęłam z Alka na pierwszym odcinku, ale w tym tygodniu się wezmę za nią :tak:
ja mam goldena, któremu dałam na imię Bruno, bo nikt z moich znajomych ani rodziny nie ma takiego imienia, ale po kilku latach poznałam kumpele na studiach i ona urodziła 2 lata temu synka i dała mu na imię Brunon, ale jej to nie przeszkadza, a ja jej synka nie kojarzę z moim pieskiem :-D

niestety mi dzień zaczął się nie zbyt dobrze, dostałam oczekiwaną premię uwaga 225zł brutto masakra :wściekła/y: zawsze dostawałam min. 600zł - 1200 brutto, tylko 2 lata temu dostałam 200zł brutto za bycie asertywną choć szefowa uważa że sobie ceni asertywnych pracowników ale pewnie pod warunkiem, że tylko mówią że są asertywni, normalnie maskara chciałam już powiedzieć szefowej żeby w du*e sobie wsadziła te 225zł :wściekła/y: ale ugryzłam się w język, haruje jak głupia a inni siedzą i nic nie robią a mają wyższe premie niż ja :wściekła/y: qrwa w kosmos ich wszystkich :wściekła/y: chciałam zmienić pracę, ale staramy się o dziecko i nie za bardzo mogę, bo tu mam umowę na czas nieokreślony, po za tym na razie nigdzie nie ma żadnych atrakcyjnych ofert :no: w piątek moja psinka Chanelka miała operację na nóżkę bo jej taka gula się zrobiła i nie szło tego wydusić bo rozlało się pod skórą i musiała być operowana, operacja trwała 2h, jak wróciłam z kolacji służbowej, którą mamy co roku z okazji tego naszego święta, i tych super premii :wściekła/y: to nie miała siły nawet podnieść się na nóżkach tylko ogonkiem machała, ale już teraz wszystko z nią dobrze :tak: mamy jechać dzisiaj na kontrolę z nią, ale mój mąż dzisiaj pracuje dłużej także nie zdążymy, a ja sama jej nie utrzymam bo ona panicznie się boi tego weterynarza, także pewnie jutro z nią pojedziemy
no to by było na tyle
miłego dnia życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie po kilku dniowej przerwie!!!
Wróciłam z Włoch, łódka zakonserwowana, a ja ledwo żywa, bo dojechaliśmy do domu dopiero na 3 rano, a 6:45 pobudka.
Wyjazd bardzo udany byłby jeszcze bardziej udany, gdyby nie ta wredna @, która w sobotę przylazła, a wszystko tak pięknie wyglądało : Obserwacja cyklu - enpr.pl

Życzę wszystkim miłego dnia, odezwę się później chciałam tylko zameldować, że żyję:)

Cześć dziewczynki :-)

Ale dawno mnie tu nie było ale ostatnio miałam zwariowany tydzień i brak czasu. Piesio mój po zabiegu kastracji i usunięciu przepikliny więc trzeba się nim opiekować, chodzi bidak w kołnierzu na szyji ale już coraz lepiej ;-)
U mnie ok, mdłości nie odpuszczają, waga idzie w górę - masakra jakaś poprostu, jeszcze trochę i będę się toczyć jak kulka :-D Już mam jakieś 4-5kg na plusie :szok: Ale to przez te mdłości tak ciągle podjadam, mam nadzieję, że jak miną to waga się zatrzyma ;-)

Dziewuszki trzymam oczywiście za Was kciuki jak zwykle i przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myniu jak tam Twoja akcja???

witam się i ja po andrzejkowym weekendzie:)
impreza się udała a objedzenie czuję jeszcze:P zgaga mnie męczy, nawet jak ciepłą herbatę wypiję:wściekła/y:
nie mam weny na dziś. a wypadałoby ubranka posortowac rozmiarami i szuflady w kompdach posprzątac ale mi się nie chce:-D weekend mialam meczący to może dziś odpoczne:-p milego dnia kochane:*

reklama
Myniu mój gin się wkurzył na tą endo co u niej byłam i sam wypisał mi receptę. Konsultował się ze swoim znajomym gin-endo i biorę najmniejszą dawkę a po 6-7 tygodniach się badamy i zobaczymy czy trzeba więcej czy jest lepiej. W ogóle ten jego znajomy endo-gin mówi,że mam za małą tarczycę i ona nie daje rady naprodukować tych hormonów dlatego jest ich za mało, a ta :wściekła/y: @#$% baba co u niej byłam mówiła,że zdrowa jestem.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry